- 10,750
- 4,681
- 113
Bol şans reis
İşteyim takip edemiyoruz amaBizede cikarmi bir sponsorluk dost![]()
Batmazsak yaparız birşeyler şu an yine bi kupon bekliyorum gelirse sponsorluk kolay .Bizede cikarmi bir sponsorluk dost![]()
İns gelir dostBatmazsak yaparız birşeyler şu an yine bi kupon bekliyorum gelirse sponsorluk kolay .
Bol şanslar mülayim. Taiwan 2. Çeyrek seni yaktı 3. Çeyrekte beni sanırımBatmazsak yaparız birşeyler şu an yine bi kupon bekliyorum gelirse sponsorluk kolay .
Herkes battı heee yine😏😏Batmazsak yaparız birşeyler şu an yine bi kupon bekliyorum gelirse sponsorluk kolay .
Bol şansBatmazsak yaparız birşeyler şu an yine bi kupon bekliyorum gelirse sponsorluk kolay .
Maçı takipleyebiliriz reis uygun görürsenBatmazsak yaparız birşeyler şu an yine bi kupon bekliyorum gelirse sponsorluk kolay .
Tek maça kalırsak o zmnMaçı takipleyebiliriz reis uygun görürsen
Tamam reisTek maça kalırsak o zmn
Oo reis roll geliyor galiba bu sefer takipteyim 😊Tek maça kalırsak o zmn
SankOo reis roll geliyor galiba bu sefer takipteyim 😊
Ben actim valla ama dedigin dogru@Mülayim6060 kanka 16-17 kişiye ulaştın roll açan kişi sayısı 3-4 felan nerede bu insanlar tek yiyen tek ölür bundan sonra liste yaparken hatırlat bu arkadaşların üstünü karalayım.
Haklısın@Mülayim6060 kanka 16-17 kişiye ulaştın roll açan kişi sayısı 3-4 felan nerede bu insanlar tek yiyen tek ölür bundan sonra liste yaparken hatırlat bu arkadaşların üstünü karalayım.
9 kişiye para attım kanka 5 i anca acti@Mülayim6060 kanka 16-17 kişiye ulaştın roll açan kişi sayısı 3-4 felan nerede bu insanlar tek yiyen tek ölür bundan sonra liste yaparken hatırlat bu arkadaşların üstünü karalayım.
Bide senin attiklarin onun attıkları var9 kişiye para attım kanka 5 i anca acti
Ayriyeten bende yaptım senden önce dağıtım yazık.9 kişiye para attım kanka 5 i anca acti