- 14,997
- 2,409
- 113
1 kişilik daha yer var mı acaba dost😊Limit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye
1 kişilik daha yer var mı acaba dost😊Limit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye
Yokmuş1 kişilik daha yer var mı acaba dost😊
Kesene bereket reisLimit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye
Kesene bereketTamam bu arkadaşlar haricinde @BySwigger @Marley15 @Proletarya @murobaşkan bu 4 arkadaşı da ekliyorum kişi başı 500 çekim gelince
kesene bereket dostum bir kismi baska birseye gidicek kalani ile geç saatte olsa rol açicam sagol. oguzhan emegine saglik @qguzh4nn0Limit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye
TebriklerBalıkçı Hasan kurtardı yoksa rol çok pis patlamıştı rolden 15 alacaktık Hasan 17 verdi daha iyi oldu Allah'tan limit koymuş piabella kusuratla balıkçıya giremezdim patlardik
Nasip iste reis nasibin varsa oluyorBalıkçı Hasan kurtardı yoksa rol çok pis patlamıştı rolden 15 alacaktık Hasan 17 verdi daha iyi oldu Allah'tan limit koymuş piabella kusuratla balıkçıya giremezdim patlardik
Herşeyin hayırlısıBalıkçı Hasan kurtardı yoksa rol çok pis patlamıştı rolden 15 alacaktık Hasan 17 verdi daha iyi oldu Allah'tan limit koymuş piabella kusuratla balıkçıya giremezdim patlardik
Ödülüm geldi teşekkürler @qguzh4nn0 @Mülayim6060@Marley15 @Proletarya @BySwigger @murobaşkan @qguzh4nn0 liste bu buradaki arkadaşlar bu arkadaşa atsın bilgileri ben müsait değilim pek
Paratim yaz bana sana da atayım son bi 500 bıraktım o da sende10 tane rol accak arkadas var ricamdir olue olmaz bu konuyuda takip ettim kazanan olursa bana bi roll acrirrlarsa sevinirim
Yazim hemenParatim yaz bana sana da atayım son bi 500 bıraktım o da sende