- 13,814
- 9,253
- 113
Sallasinlar bana IBAN arkadaslar@Marley15 @Proletarya @BySwigger @murobaşkan @qguzh4nn0 liste bu buradaki arkadaşlar bu arkadaşa atsın bilgileri ben müsait değilim pek
Sallasinlar bana IBAN arkadaslar@Marley15 @Proletarya @BySwigger @murobaşkan @qguzh4nn0 liste bu buradaki arkadaşlar bu arkadaşa atsın bilgileri ben müsait değilim pek
Sağol dost. @Pikaçuu gönül koyma sana benimde ödül atmışlığım var bir çok kez biliyorsun seviyorum seni dost üzülürüm 🥲Sana niye Gönül koyalım gardasm bide tasdikledik seni 🙏🙏
Yok bea sacmalama kazananlara bolsansSağol dost. @Pikaçuu gönül koyma sana benimde ödül atmışlığım var bir çok kez biliyorsun seviyorum seni dost üzülürüm 🥲
Diğer 4 kişi de var toplam 8 senle 9Sallasinlar bana IBAN arkadaslar
Gene yargı dağıtıyorDiğer 4 kişi de var toplam 8 senle 9
Tm gardasmDiğer 4 kişi de var toplam 8 senle 9
Gece tekrar gel dost bi çareyiz valla puaha@Marley15 @Proletarya @BySwigger @murobaşkan @qguzh4nn0 liste bu buradaki arkadaşlar bu arkadaşa atsın bilgileri ben müsait değilim pek
Sende at @qguzh4nn0 a iban düz 10 kişi dağıtıcı ileGece tekrar gel dost bi çareyiz valla puaha
Ben kaldım bariSende at @qguzh4nn0 a iban düz 10 kişi dağıtıcı ile
Şu 9 dosttan en az 3 kişi kazandık diyip uyandığımda iban at gardaşım yazmamış olurda püüüü size derim başarın lan artık @Mülayim6060 daha ne yapsın rolledi tüm forumu yine adam 🤣🤣🤣Diğer 4 kişi de var toplam 8 senle 9
Adam adam kesene bereketSende at @qguzh4nn0 a iban düz 10 kişi dağıtıcı ile
Valla çok makbule geçti dost saolSende at @qguzh4nn0 a iban düz 10 kişi dağıtıcı ile
Bende takip ettim ama bende diyemiyorum malesef saglik olsun 10 kisi faydalandi vallaBen kaldım bari
İns başarırlarBende takip ettim ama bende diyemiyorum malesef saglik olsun 10 kisi faydalandi valla
İyi yaptın dostLimit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye
Kesene bereket 10 kisi faydalandi guzel olduLimit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye
Kesene bereketLimit doldu arkadaşlar yeterli valla 10 kişi 500 yaptık birde bi işe yarasın diye