- 5,155
- 3,067
- 113
Merhaalar değerlendirmek isteyen buyursun . İlk ayak risk aldım misli olsun diye , son ayağa at yazıp meblanizi yükseltmeyin rast gele
Ekli dosyalar
-
178.9 KB Görüntüleme: 53
bol şanslar agaMerhaalar değerlendirmek isteyen buyursun . İlk ayak risk aldım misli olsun diye , son ayağa at yazıp meblanizi yükseltmeyin rast gele
Ya şuraya bak 2.3.cü ayakta ikinciler gelse uçucak 6’lı favori favori geliyo yaMerhaalar değerlendirmek isteyen buyursun . İlk ayak risk aldım misli olsun diye , son ayağa at yazıp meblanizi yükseltmeyin rast gele
Program zayıf geldi gözüme birtek ilk ayak karışık ilk ayakta sen ne dusunuyorsunYa şuraya bak 2.3.cü ayakta ikinciler gelse uçucak 6’lı favori favori geliyo ya
2,4,5,7,8 yazdım ben sakat orasıProgram zayıf geldi gözüme birtek ilk ayak karışık ilk ayakta sen ne dusunuyorsun
Bütün tuttuğum atları yazmışsın bi tek son ayak 9’un rakibi 10 tutuyorum 9,10 yazıcam ben2,4,5,7,8 yazdım ben sakat orası
Orjin güzel hazır olmasa Kocakaya binmezdi ben o ayak için 9 dan başka at kosturamiyorum . Hiç kosmamis at geliyor gecerse bunu daha takibi bırakırım 9 numaranın keşke daha sert gruba koysalardida cazip ciksaydiBütün tuttuğum atları yazmışsın bi tek son ayak 9’un rakibi 10 tutuyorum 9,10 yazıcam ben
Lima yı da tek tutuyodum vallaha da dedim diğer ayaklar patlar felan öyle yazdım %70 in yanında geldi atOrjin güzel hazır olmasa Kocakaya binmezdi ben o ayak için 9 dan başka at kosturamiyorum . Hiç kosmamis at geliyor gecerse bunu daha takibi bırakırım 9 numaranın keşke daha sert gruba koysalardida cazip ciksaydi
Şansın yok bu kuponun kafadan yatarMerhaalar değerlendirmek isteyen buyursun . İlk ayak risk aldım misli olsun diye , son ayağa at yazıp meblanizi yükseltmeyin rast gele
Kupon güzel leonidas varsa buda biraz verir son ayakta patlar atın varsaYa şuraya bak 2.3.cü ayakta ikinciler gelse uçucak 6’lı favori favori geliyo ya
Son ayak 2,6 bende başka at koşmaz orda da 2.3.cü ayaklar da ikinci olanlar gelse 30 bindi şimdi 6’lı olmadıKupon güzel leonidas varsa buda biraz verir son ayakta patlar atın varsa
Zaten ısrarla kafaya güvenmeyin diyorum . Gerisinde dokunulacak bişi yojŞansın yok bu kuponun kafadan yatar
Şimdi leonidas varmı sondan ikinci at ben tek bekliyorumSon ayak 2,6 bende başka at koşmaz orda da 2.3.cü ayaklar da ikinci olanlar gelse 30 bindi şimdi 6’lı olmadı
Yok dostum yazmadım 2,4,5,7,8 varŞimdi leonidas varmı sondan ikinci at ben tek bekliyorum
Yazamadım daha doğrusu yoksa kapatacaktım bu ayağıYok dostum yazmadım 2,4,5,7,8 var
Geri side patlar bu 2.altılı çok büyük para verir kolay göründüğüne bakmaZaten ısrarla kafaya güvenmeyin diyorum . Gerisinde dokunulacak bişi yoj
Sağlık olsun ya sana gelsin ya bana bol şans nasibi olan alır bu işin yarısı şansYok dostum yazmadım 2,4,5,7,8 var