- 1,432
- 427
- 83
@Muhasebe90 Dostum ödülün geldi kesene bereket olsun
Tebrikler dostAw kuponu 2 kere yapsam 10 saniye surmeyecek 13 k devlete gitti bu hükümet hep zarar bana
Valla tebrikler güne -55 k ile başladık keşke uyanmasaydim bugünTutarsa 4 kişiye faydamız olsun .
Son 2 yarış kaldı ikiside yüzde 35 le favoriler
3.30 ve 4 de koşulacak ayaklar
Sen nerelerdesin yaValla tebrikler güne -55 k ile başladık keşke uyanmasaydim bugün
Git borcunu harcını kapat dayı tebriklerİlk beğeneip yorum yapanlara , sonradan konuya giriip takip edenlere 250 500 400 dağıttım toplamda 5 k 0 landı 400 alan kusura bakma masraflara gitti ((( onc sizlere dağıttım ben kaça şimdi kendi borclarimdan kurtulayım . Vallahi telefon bile kapalı suan
Kesene bereket dostİlk beğeneip yorum yapanlara , sonradan konuya giriip takip edenlere 250 500 400 dağıttım toplamda 5 k 0 landı 400 alan kusura bakma masraflara gitti ((( onc sizlere dağıttım ben kaça şimdi kendi borclarimdan kurtulayım . Vallahi telefon bile kapalı suan
Kesene bereketİlk beğeneip yorum yapanlara , sonradan konuya giriip takip edenlere 250 500 400 dağıttım toplamda 5 k 0 landı 400 alan kusura bakma masraflara gitti ((( onc sizlere dağıttım ben kaça şimdi kendi borclarimdan kurtulayım . Vallahi telefon bile kapalı suan
Bana ilk defa attı vallaKral zaten hep aynı kişilere at
Kral bı bize denk gelmiyor ne zaman görsem hep aynı kişiler ben katılmıyorum bişeye kendim için değil ama bakıyorumda hep aynı kişiler nerdeyseBana ilk defa attı valla
Kaça kaç aldın dost şimdi anlamıyorum ben bunuTutarsa 4 kişiye faydamız olsun .
Tebrikler dost, kazancın daim olsun. Kesene bereket
TebriklerTutarsa 4 kişiye faydamız olsun .
TebriklerTutarsa 4 kişiye faydamız olsun .