- 4,368
- 2,107
- 113
Sonra millet nie kaçak oynuyor demiroren oranlarda zaten seviyor milleti bide ayda yılda bi para alınca böyle devlette ekstra seviyorValla çok kesmiş ya 13. Ne
Sonra millet nie kaçak oynuyor demiroren oranlarda zaten seviyor milleti bide ayda yılda bi para alınca böyle devlette ekstra seviyorValla çok kesmiş ya 13. Ne
Bundan iyisi sam da kayısı bende o kadar sıkıştım ki 4 aydır işsizim valla iyi değerlendir200 TL ye 106 bin ahhsvsvzhaha 13 bjnde devlete harçlık gitti
Kazancin daim olsun iyi yakaladınBu iban istediklerim yazsın beyler herkese bol sanslar
Hıc sormaSonra millet nie kaçak oynuyor demiroren oranlarda zaten seviyor milleti bide ayda yılda bi para alınca böyle devlette ekstra seviyor
Aynen valla cok fazla ama iyi tarafindan bak dost gidene degil gelene bak200 TL ye 106 bin ahhsvsvzhaha 13 bjnde devlete harçlık gitti
Bize sahadaki 22 at yetiyor kardeşim bol şans@Fterim1905 6li ganyan ogrenek cabuk baksana 200e110k oduyor
Ben başladım calismalaraBize sahadaki 22 at yetiyor kardeşim bol şans
Bu kadar muhasebe iyi değil dost bol şans200 TL ye 106 bin ahhsvsvzhaha 13 bjnde devlete harçlık gitti
Kazanç 105K@Daimon burqs yesil daimon
Eyvallah dm yaktım dost
Günde 5 kilometre molasız koşu yazıyorum sana programın başlangıcı için. Altılı tutturmak için önce atların hâlinden anlamak lazımBen başladım calismalara
Ferdi Kadıoğlu sen misinEyvallah dm yaktım dost
Biz gözümüz kapalı yapar gecerizGünde 5 kilometre molasız koşu yazıyorum sana programın başlangıcı için. Altılı tutturmak için önce atların hâlinden anlamak lazım
Yok yok aman onun gibi olamam🤣Ferdi Kadıoğlu sen misin
İlettim hocam kesenize bereket versin inşallah 🙏
Tebrikler kardeşimKazanç 105K