- 18,515
- 16,838
- 113
Şu an o da evde koşuyor olabilir 4 nalaBekleme konusunda çekiliş olmaz dost sen dmden ulasican
Şu an o da evde koşuyor olabilir 4 nalaBekleme konusunda çekiliş olmaz dost sen dmden ulasican
O zaman güzel83 misli ne verirse versin😁😁😁😁😁
Destek olan sen ve cylphso IBAN atın secicem 3 kişi daha . 1000 TL üstü verirse 500 er TL 6 kişiye dağıtırım . Şuan ağlıyorum keyiften çok iyi olduBeklemede konusu bu kral sen seçicen istediğin kadar
Kendin dağıtım yapabilirsin@Shellac burası win cekilS yaaprmisin kral
O. Kadar verir mi la bimiyom hicŞu an o da evde koşuyor olabilir 4 nala
Kesene bereket dost umarim 150k verirDestek olan sen ve cylphso IBAN atın secicem 3 kişi daha . 1000 TL üstü verirse 500 er TL 6 kişiye dağıtırım . Şuan ağlıyorum keyiften çok iyi oldu
Bende bilmiyom da minimum 50K diyorO. Kadar verir mi la bimiyom hic![]()
Yani cok supriz degilse benim bildigim bisey vermiyor amaBende bilmiyom da minimum 50K diyor
2-3K çarpı 83₺ olarak mı hesaplanıyor2-3 K verse bile çok iyi olur
Bol şansTutarsa 4 kişiye faydamız olsun .
Son 2 yarış kaldı ikiside yüzde 35 le favoriler
3.30 ve 4 de koşulacak ayaklar
Kanka 83 misli oynamis. En kotu 50kO. Kadar verir mi la bimiyom hic![]()
Evet aynen2-3K çarpı 83₺ olarak mı hesaplanıyor
Tebelaya girebilecekmiyiz bakalımDestek olan sen ve cylphso IBAN atın secicem 3 kişi daha . 1000 TL üstü verirse 500 er TL 6 kişiye dağıtırım . Şuan ağlıyorum keyiften çok iyi oldu
O zaman çılgın para reis 200₺ paraya kim kazanıyor biz burada 200₺ basıp 350₺ almaya çalışıyoruzEvet aynen
Hadi bakalim ama tutar 200 lirq degil mi la gerci sadece 2 defa 2 at secmis hep tek bilmisKanka 83 misli oynamis. En kotu 50k
Bakicam dost muhabbete girmiş olan herkese en azından 250 şer atarım yeterki bin tl civarı versinTebelaya girebilecekmiyiz bakalım![]()
Kanka sen tutara bakma misli iste la 83 katiHadi bakalim ama tutar 200 lirq degil mi la gerci sadece 2 defa 2 at secmis hep tek bilmis