- 18,515
- 16,838
- 113
Şu an o da evde koşuyor olabilir 4 nalaBekleme konusunda çekiliş olmaz dost sen dmden ulasican
Şu an o da evde koşuyor olabilir 4 nalaBekleme konusunda çekiliş olmaz dost sen dmden ulasican
O zaman güzel83 misli ne verirse versin😁😁😁😁😁
Destek olan sen ve cylphso IBAN atın secicem 3 kişi daha . 1000 TL üstü verirse 500 er TL 6 kişiye dağıtırım . Şuan ağlıyorum keyiften çok iyi olduBeklemede konusu bu kral sen seçicen istediğin kadar
Kendin dağıtım yapabilirsin@Shellac burası win cekilS yaaprmisin kral
O. Kadar verir mi la bimiyom hicŞu an o da evde koşuyor olabilir 4 nala
Kesene bereket dost umarim 150k verirDestek olan sen ve cylphso IBAN atın secicem 3 kişi daha . 1000 TL üstü verirse 500 er TL 6 kişiye dağıtırım . Şuan ağlıyorum keyiften çok iyi oldu
Bende bilmiyom da minimum 50K diyorO. Kadar verir mi la bimiyom hic
Yani cok supriz degilse benim bildigim bisey vermiyor amaBende bilmiyom da minimum 50K diyor
2-3K çarpı 83₺ olarak mı hesaplanıyor2-3 K verse bile çok iyi olur
Bol şansTutarsa 4 kişiye faydamız olsun .
Son 2 yarış kaldı ikiside yüzde 35 le favoriler
3.30 ve 4 de koşulacak ayaklar
Kanka 83 misli oynamis. En kotu 50kO. Kadar verir mi la bimiyom hic
Evet aynen2-3K çarpı 83₺ olarak mı hesaplanıyor
Tebelaya girebilecekmiyiz bakalımDestek olan sen ve cylphso IBAN atın secicem 3 kişi daha . 1000 TL üstü verirse 500 er TL 6 kişiye dağıtırım . Şuan ağlıyorum keyiften çok iyi oldu
O zaman çılgın para reis 200₺ paraya kim kazanıyor biz burada 200₺ basıp 350₺ almaya çalışıyoruzEvet aynen
Hadi bakalim ama tutar 200 lirq degil mi la gerci sadece 2 defa 2 at secmis hep tek bilmisKanka 83 misli oynamis. En kotu 50k
Bakicam dost muhabbete girmiş olan herkese en azından 250 şer atarım yeterki bin tl civarı versinTebelaya girebilecekmiyiz bakalım
Kanka sen tutara bakma misli iste la 83 katiHadi bakalim ama tutar 200 lirq degil mi la gerci sadece 2 defa 2 at secmis hep tek bilmis