Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Muğla 3-5 Günlüğüne Tatile Gideceğim de Kamp Yapmayı Düşünüyorum

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,429
113
Selamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,329
2,747
113
İnlice falan vardı kapandı diye biliyorum kamp olayı bitti artık su yok tuvalet yok hiç kalkışma bokunda bogulursun tinhause falan kirala diger türlü rezillik

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,699
6,591
113
Bende dün yalakta yikandim valla misss

Gfbarmy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
632
168
43
Selamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
Fethiye kanka kamp alanı var güzel ama paran varsa kampı tercih etmiyorum kişi bası 1000 TL alıyorlar 1500 2000 apart hotellere gitsen daha iyi rezillik yaşamazsın pek ama yinede sen biliyorsun

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,247
5,446
113
Kamp olayi yasak, ancak koylara yakin yerlerde kurabiliyorsun isletme vb olmicak.
Yeni geldim Tatilden hiç kamp mamp uğraşma eziyet olur ben en iyi yerlerde Kalkamama rağmen bir bok anlamadim

Fuat32

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
16
8
Fethiye katrancı koyu var ama cadırda kalacaksan bazı gürültülere katlanmalısın mesela horlama sesi ossuruk sesi vs

furkanbeser26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,278
442
83
Git denize mis gibi kamp nedir börtü böcek

Fuat32

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
16
8
Fethiye de geçen hafta oradaydım samanlık koyu,boncuklu koyu, kuleli koyu,kabak koyu buralar kamp alanları deniz temiz işletmeler bakımlı fiyatlar orta seviyede yeme içme var ilgi var

tounch

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,030
1,429
113
Dostlar teşekkür ederim çok büyük bir bütçe yok kampdan kastım mahsat konaklama yoksa gün boyu deniz gezme olucak ani gelişen bir durum uygun yer bulamadım ondan kamp tarzı düşündüm çadır var en azından dedik

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,157
587
113
Dostlar teşekkür ederim çok büyük bir bütçe yok kampdan kastım mahsat konaklama yoksa gün boyu deniz gezme olucak ani gelişen bir durum uygun yer bulamadım ondan kamp tarzı düşündüm çadır var en azından dedik
çalış da güzel Fethiye merkeze yakın Ölüdenize gidersin oradan

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Dost dün balikesir akcaydan geldim ben yazlıkta kaldım ama orda ücretsiz kamp alanı vardı plajın dibinde son gün deprem haricinde herşey güzeldi öneririm, ya da Kırklareli İğneadayı da düşünebilirsin maksat tatilse mugla bodrum antalyaya gitmeni hiç önermem eğer gidip hem tatil hem birşeyler satıp tatil paramı çıkartıcam diyosan gidebilirsin