- 2,030
- 1,429
- 113
Selamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
Para olsa 2vmac alıp keyfine bakarsınBaba açıyosun trivago'yu bakıyorsun, biz bakkala gidemiyoruz ne kampı, tatili. Para olsa da gerçi kampa gitmem, ne işim var börtü böcekle.
Fethiye kanka kamp alanı var güzel ama paran varsa kampı tercih etmiyorum kişi bası 1000 TL alıyorlar 1500 2000 apart hotellere gitsen daha iyi rezillik yaşamazsın pek ama yinede sen biliyorsunSelamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
Kamp olayi yasak, ancak koylara yakin yerlerde kurabiliyorsun isletme vb olmicak.Selamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
katrancı kamp alanani vardı bir bak istersenSelamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
Fethiye katrancı koyu var ama cadırda kalacaksan bazı gürültülere katlanmalısın mesela horlama sesi ossuruk sesi vsSelamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
Fethiye de geçen hafta oradaydım samanlık koyu,boncuklu koyu, kuleli koyu,kabak koyu buralar kamp alanları deniz temiz işletmeler bakımlı fiyatlar orta seviyede yeme içme var ilgi varSelamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
Sivri sinekler bayram etsinler git git 😂Selamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
çalış da güzel Fethiye merkeze yakın Ölüdenize gidersin oradanDostlar teşekkür ederim çok büyük bir bütçe yok kampdan kastım mahsat konaklama yoksa gün boyu deniz gezme olucak ani gelişen bir durum uygun yer bulamadım ondan kamp tarzı düşündüm çadır var en azından dedik
akyaka tek geçerim.Selamun aleyküm dostlar Muğla’da yaşayan varmı 3 5 günlüğüne tatile gideceğim de kampm yapmayı düşünüyorum önereceğiniz yer varmı
aynen güzel yerdirakyaka tek geçerim.