- 4,024
- 1,764
- 113

9,8 Mio. Aufrufe · 49.069 Reaktionen | Eş zamanlı operasyonla gözaltına alındılar! #mügeanlı #mügeanlıiletatlısert | MÜGE ANLI
Eş zamanlı operasyonla gözaltına alındılar! #mügeanlı #mügeanlıiletatlısert.
Alındılar mı Şimdi onu söyle![]()
9,8 Mio. Aufrufe · 49.069 Reaktionen | Eş zamanlı operasyonla gözaltına alındılar! #mügeanlı #mügeanlıiletatlısert | MÜGE ANLI
Eş zamanlı operasyonla gözaltına alındılar! #mügeanlı #mügeanlıiletatlısert.www.facebook.com
Pek izleyemiyorum vakit yok çalışmaktan ek iş vs konu neydi![]()
Eş zamanlı operasyonla gözaltına alındılar! #mügeanlı #mügeanlıiletatlısert.www.facebook.com
Alındılar broAlındılar mı Şimdi onu söyle
Cinayetleri yapanlar broPek izleyemiyorum vakit yok çalışmaktan ek iş vs konu neydi
kaç cinayetCinayetleri yapanlar bro
Mugenin kocası emniyet müdürü broMq şu Müge denen gariyida meşhur ettiler çok eskiden acunun yarismasina katılmıştı nerden nereye gerçi acunda muhabirlikten büyük bir servete geldi kıl oluyorum mugeye emniyet buluyor millette sanki mige bulmuş gibi kahraman ilan ediyorlar oraya makine sipasini da koysan oda aynı işi yapar
mantık evliliğinin nirvanasını yapmış deseneMugenin kocası emniyet müdürü bro
İnternet Explorer![]()
Kadının kocası istanbul asayiş müdürü 🤣🤣Mq şu Müge denen gariyida meşhur ettiler çok eskiden acunun yarismasina katılmıştı nerden nereye gerçi acunda muhabirlikten büyük bir servete geldi kıl oluyorum mugeye emniyet buluyor millette sanki mige bulmuş gibi kahraman ilan ediyorlar oraya makine sipasini da koysan oda aynı işi yapar
ülkedeki sorun senin gibi bi sik bilmeyenlerin her konuda fikir sahibi olması müge asayiş müdürüyle1-2 senedir evli program 2008 de başladı defalarca polis ve jandarma gelip canlı yayında adamları götürdü ama sana göre polis yardımıyla olayları cozuyor kocası çok güçlü hulk hogan gibi ondan korkuyorlar gel lan buraya diyorlar firavun musaya falan filan yapıyorduMüge anlı İstanbul il emniyet müdürüyle evli ve adam ona çalışıyor reyting olsun diye canlı yayında polis baskın yapiyor.normal şartta polis derki reklama gidin yayını kesin şahısları alalım der.Adamlar kamera açıkken gelip alıyor.ülkede her şey şov konusu olmuş.
Tahmin ettiğinden çok daha fazla kişi izliyor maalesefHala TV izleyen var mı gerçekten. Haber kanalları hep yanlı. Sabah kuşağı programları desen dedikodu kazanı. Dizileri desen birbirinden klişe senaryolara sahip low IQ tiplere hitap eden yapımlar. Dizinin ilk yarım saatini izlesen final bölümünü anlarsın zaten
Ayrıca insanlar neden başkalarının hayatlarına bu kadar meraklı onu da anlamadım gitti. Çocuğun gerçek babasını aciklayacakmis Esra Erol ama reklamlardan sonra
Bizim insanımız gerçekten neden bu kadar başkalarının hayatlarına meraklı. Psikoloji bölümünde okuyorsan başlı başına üniversitede bir tez konusu olabilir bu durum
Değişti Fatih emniyet müdürüydü bı dönem İstanbul emniyet müdürü vekilliği yaptı.ayrica adam 4.sinif emniyet müdürü her yeri kontrol ediyor yetki alanı asayiste zaten bu tip olaylarda.takildiginiz yer o mu MqKadının kocası istanbul asayiş müdürü 🤣🤣
Tabi ona takılcaz neye takılalım başka?Değişti Fatih emniyet müdürüydü bı dönem İstanbul emniyet müdürü vekilliği yaptı.ayrica adam 4.sinif emniyet müdürü her yeri kontrol ediyor yetki alanı asayiste zaten bu tip olaylarda.takildiginiz yer o mu Mq