Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Müge Anlı Tatlı Sert Adalet

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,480
2,638
113
Tahmin ettiğinden çok daha fazla kişi izliyor maalesef
Esra Erol ile Müge Anlı reytinglerde zirvede yarışıyormuş. Bu millet hakikaten sapık. Yahu kim kimi boynuzlamış, kim kimle kaçmış, kimin gerçek babası kimmiş bana ne, sana ne, kime ne. Bunun cevabını öğrenince ne oluyor mesela.

Haftalarca Narin neyi gördü de öldürüldü diye sürekli konuşuldu. Diyelim ki yengesiyle amcasını yatakta gördü de öğrenilmesin diye öldürüldü. Bu cevabı öğrenince ne oluyor arkadaş. Rahatlama falan mı geliyor. Bu merak niye bu kadar bu millette anlamak güç 😁

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,033
4,610
113
Esra Erol ile Müge Anlı reytinglerde zirvede yarışıyormuş. Bu millet hakikaten sapık. Yahu kim kimi boynuzlamış, kim kimle kaçmış, kimin gerçek babası kimmiş bana ne, sana ne, kime ne. Bunun cevabını öğrenince ne oluyor mesela.

Haftalarca Narin neyi gördü de öldürüldü diye sürekli konuşuldu. Diyelim ki yengesiyle amcasını yatakta gördü de öğrenilmesin diye öldürüldü. Bu cevabı öğrenince ne oluyor arkadaş. Rahatlama falan mı geliyor. Bu merak niye bu kadar bu millette anlamak güç 😁
İzlerken midesi bulanır insanların
Öyle çarpışık ilişkiler var TV ekranlarında ne güzel servis ediyorlar. Para kazansınlarda gerisi önemli değil

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,480
2,638
113
İzlerken midesi bulanır insanların
Öyle çarpışık ilişkiler var TV ekranlarında ne güzel servis ediyorlar. Para kazansınlarda gerisi önemli değil
Soytarı hepsi. Bir defasında Esra Erol'un programında kadın aynen şöyle bir cümle kurmuştu.

- Çocuğun gerçek babasının kim olduğu elimdeki dna sonuçlarının bulunduğu zarfta yazılı. Birazdan zarfı açıyoruz fakat önce reklamlar 😁

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,033
4,610
113
Soytarı hepsi. Bir defasında Esra Erol'un programında kadın aynen şöyle bir cümle kurmuştu.

- Çocuğun gerçek babasının kim olduğu elimdeki dna sonuçlarının bulunduğu zarfta yazılı. Birazdan zarfı açıyoruz fakat önce reklamlar 😁
Bizim millette ne meraklı böyle soytarılara
Reytingler ortada

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,385
4,184
113
Kadının kocası istanbul asayiş müdürü 🤣🤣
Kral ondan bahsetmiyorum 2022de evlenmiş bu kadın ne yaptı ki yarışmacı iken bir anda buralara geldi acun gibi onu kastettim ne özelliği varemniyet çözüyor bunu kahraman ilan ediyorlar Müge olmasaydı cozulmezdi lafı çok dönüyor emniyet aciz mi ki anladın mi

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
404
83
Mq şu Müge denen gariyida meşhur ettiler çok eskiden acunun yarismasina katılmıştı nerden nereye gerçi acunda muhabirlikten büyük bir servete geldi kıl oluyorum mugeye emniyet buluyor millette sanki mige bulmuş gibi kahraman ilan ediyorlar oraya makine sipasini da koysan oda aynı işi yapar
Bunlarin hepsi yahudi projesi muge anlinin kotu biri oldugunu şurdan anlayabilirsin. Cem garipoglu cinayetinden sonra tv ekranlarjna girdi. Bu gune kadar hala yayin yapar. yayinda oldugu sure boyunca kotuluk katlanarak cogaldi. Kotulugu millete ozendirdiler baska bisey yok. Bunlari mossad cia fonluyor. Onlara bulma konusunda yardim edenlerde onlar. Hicbir sey cozulmus degil hergun daha beter bi hale geliyor turkiye