- 1,164
- 313
- 83
İnşallah aldığını bir iki güne vermez . Biz gereken uyarıyı tecrübeyle sabit yaptık
Sen ne yaptın yıllık bütçeden kara gecebildin mi ?birileri saçma sapan sanki hayatını bu kuponun gelmesine bağlamış da adam da sanki onlara borçluymuş, onları bekletiyormuş gibi konuşuyor da ayar oluyorum ona. ben de kupon paylaşmayı o yüzden bıraktım forumda.
AhhahahahahahahaaSen ne yaptın yıllık bütçeden kara gecebildin mi ?
yok dost ya, geçen ay 450k vurdum ama araba alırız falan ayağına sıfırladık. o salaklığı yapmasak artıdaydımSen ne yaptın yıllık bütçeden kara gecebildin mi ?
Cebinde para varken uyku tutmaz illa sifirlayacak tertemiz uyku çekecekEvet kişi kendinden bilir işi 😂😂
Geçmiş olsun dostyok dost ya, geçen ay 450k vurdum ama araba alırız falan ayağına sıfırladık. o salaklığı yapmasak artıdaydım![]()
İyi paraymis be dost malesef hepimiz güzel kazanıyoruz Allah var güzelde kaybediyoruzyok dost ya, geçen ay 450k vurdum ama araba alırız falan ayağına sıfırladık. o salaklığı yapmasak artıdaydım![]()
Geçmiş olsun dostyok dost ya, geçen ay 450k vurdum ama araba alırız falan ayağına sıfırladık. o salaklığı yapmasak artıdaydım![]()
Yaşamışsın demekki bende çok yaşadım 😩😩😩Cebinde para varken uyku tutmaz illa sifirlayacak tertemiz uyku çekecek![]()
Bu siteye üye değilim olayım madem
freeroll poker turnuvası var saat 6'da 500 dolarlık. uyumayacaklar katılsın forumdan 3-5 bir şey kazanan çıkar belki
Üye değiliz olsak katilabiliyozmuki yartim şartlı felanmı
freeroll poker turnuvası var saat 6'da 500 dolarlık. uyumayacaklar katılsın forumdan 3-5 bir şey kazanan çıkar belki
Belki sigara paramız çıkar dost elde avucta ne varsa verdik kumara sonumuz iyi değil ya
bende şırnaklıyam
Neresindenbende şırnaklıyam
dün 500 liram vardı bir şekilde 6k yaptık sigaramızı biramızı aldık kalanı kaybedip uyuduk klasikkBelki sigara paramız çıkar dost elde avucta ne varsa verdik kumara sonumuz iyi değil ya