Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı mstfoztrk55 / 2 Gole Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
5.71

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,385
2,765
113
Demekki insanların 200 tl ihtiyacı var demekki bu para onlara lazım konuyla hiç alakam yok ne takip ettim ne begendim ben ayar oldum burda yazsana arkadaşım kime atıcaksan 10 kişiyi secip şuraya sabahın 5 de bekletiyosun insanları sen bu zekayla bu kuponu nasıl yaptın nasıl tuturdun insanların ihtiyaci olmasa senin keyfini niye beklesin sabah az adam olun ya takip eden bi adamda demi senin yapıcan dagitima skym diye

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,241
3,557
113
Bu siteye üye değilim olayım madem
Üye değiliz olsak katilabiliyozmuki yartim şartlı felanmı
kyc doğrulaması yapmanız gerekiyor ama turnuvaya katılmak için.

profil-ayarlar-doğrulama adımlarını izleyin şimdi doğrulamaya yollarsanız turnuvaya kadar onaylanır profliniz

yatırım şartı yok çekersiniz direkt global site dünyada kumarın 2 tane güvenilir adresi var zaten 1. gamdom 2.stake

selamsizsabahsiz

halk ozanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,241
3,557
113
Demekki insanların 200 tl ihtiyacı var demekki bu para onlara lazım konuyla hiç alakam yok ne takip ettim ne begendim ben ayar oldum burda yazsana arkadaşım kime atıcaksan 10 kişiyi secip şuraya sabahın 5 de bekletiyosun insanları sen bu zekayla bu kuponu nasıl yaptın nasıl tuturdun insanların ihtiyaci olmasa senin keyfini niye beklesin sabah az adam olun ya takip eden bi adamda demi senin yapıcan dagitima skym diye
200 tl'ye muhtaç olacak duruma düşmeyin o zaman siz de koskoca adamlarsınız ananız babanız mıyız biz git onlara ağla

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
ben bu adamı görünce katılmaktan vazgeçtim zaten konuya kötü bir şey de demek istemiyorum seçersin 10 kişi etiketlersin adamı kazanan bekler kazanmayan yatar uyur işi varsa işini yapar yani adamları ağaç gibi dikti buraya

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
Kral kazanan 10 kişiyi açıkla da uyuyalım sana zahmet

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,164
313
83
ARKADAŞLAR MUSTAFA DMDEN ULASMAYA BAŞLADI. SABIRLI OLALIM SAKİN OLALIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...