Hocam sen sectigin 10 kişiyi buraya yazsan da cekim geldiğinde gondersen konuda rahatlasa olmaz mı ?Kardeşim kusura bakma hakkını helal et dediğim gibi çekimin sonuçlanmasını bekliyorum
Hocam sen sectigin 10 kişiyi buraya yazsan da cekim geldiğinde gondersen konuda rahatlasa olmaz mı ?Kardeşim kusura bakma hakkını helal et dediğim gibi çekimin sonuçlanmasını bekliyorum
Yok 18:00 03:00 çalışıyorumKazanınca dagitmanin zevkine başka bir
Gece vardiyasımı erken bitmiş
4-12 den geldim bende yatsam 3 de kalkarım 4 de iş yineBende işten yeni geldim![]()
Evetşırnaklımısın
Herkes katılır buna. Pusula zaten öyle ya da böyle çekimi yollar nasılsa.sen dağıtacağın kişilere yaz kardo istersen iban veya neyle dağıtacaksan uyuyan uyusun beklemesin en azından sen gelince yollarsın
Kesinlikle dostHocam sen sectigin 10 kişiyi buraya yazsan da cekim geldiğinde gondersen konuda rahatlasa olmaz mı ?
Allah kolaylık versin dost4-12 den geldim bende yatsam 3 de kalkarım 4 de iş yine![]()
Ben 3-11 den geldim yarında 23 - 07 ye devamYok 18:00 03:00 çalışıyorum
Hepimize dostAllah kolaylık versin dost
Evet dediğin gibi çoğu kişi uykusuz 😴Yoksa kusura bakmalık bi durum değil tabi ki ama yarın iş var . Çoğu kişi uykusuz
birileri saçma sapan sanki hayatını bu kuponun gelmesine bağlamış da adam da sanki onlara borçluymuş, onları bekletiyormuş gibi konuşuyor da ayar oluyorum ona. ben de kupon paylaşmayı o yüzden bıraktım forumda.Niye böyle bir giriş yaptın dost öyle bir seymi sezdin![]()
Herkese Dost ❤🫡Allah kolaylık versin dost
Kasada 28 k olan kumarci uyumaz dostHerkes de vurup kafayı yatmış olur. Sen sabahlican galiba😂
Kasada 28 k olan kumarci uyumaz dostHerkes de vurup kafayı yatmış olur. Sen sabahlican galiba😂
Evet kişi kendinden bilir işi 😂😂Kasada 28 k olan kumarci uyumaz dost![]()