- 1,224
- 1,498
- 113
Sterlin yükselmez umarım 😄Enflasyon dusermı sence 😀
Sterlin yükselmez umarım 😄Enflasyon dusermı sence 😀
Al papazı ver papazıTayyip abi duser dedi puhahah
Ne alaka benımkıler yardımcı oldu sen hangı sehırdesınManyak olay ya benim şube suratsız mecbur dışarda çektim 😄
Istanbul kanka kalemi zor aldım meymenetsizlerdenNe alaka benımkıler yardımcı oldu sen hangı sehırdesın
Alâ alâ bende İstanbul'da bıdahakıne bızım şubeye işte küçükçekmece 😀Istanbul kanka kalemi zor aldım meymenetsizlerden
Bundan sonra evrak olayı yok.3 ay sonra yeni limit açacaklar heralde bakarız o zaman daAlâ alâ bende İstanbul'da bıdahakıne bızım şubeye işte küçükçekmece 😀
Teşekkürler imPARAtorum size layık olmaya çalışıyorumTebrikler. Basketten anlayan adamın hâli başka oluyor daim olsun
Hee doğru evrak 1 kereydı altın kampanyası varmıs önceden o iyiymişBundan sonra evrak olayı yok.3 ay sonra yeni limit açacaklar heralde bakarız o zaman da
Benim tam o zamana denk geldi işte.Onaylandim altın dalgası bitti.Keske o olsaydıHee doğru evrak 1 kereydı altın kampanyası varmıs önceden o iyiymiş
Estagfr dost. Kötü yattım ya arkadaş casivera aldı freebetle sen oyna dedi tek sayıdan gittim. Loyd 14 yaptı bitti maçTeşekkürler imPARAtorum size layık olmaya çalışıyorum
Bıde kız şey dedı benim kargoyu alan çocuğa yüzünü ıyı hatırla kargo gelınce dıye baskası almasın dedı öle şeylerde mı oluyor acabaBenim tam o zamana denk geldi işte.Onaylandim altın dalgası bitti.Keske o olsaydı
Dm at banaEstagfr dost. Kötü yattım ya arkadaş casivera aldı freebetle sen oyna dedi tek sayıdan gittim. Loyd 14 yaptı bitti maç![]()
Alla alla onu bilmiyorum ama bi acır gözle baktılar bana onu hissettim 😄Bıde kız şey dedı benim kargoyu alan çocuğa yüzünü ıyı hatırla kargo gelınce dıye baskası almasın dedı öle şeylerde mı oluyor acaba
Dm de ne var la kupon mu 😀Alla alla onu bilmiyorum ama bi acır gözle baktılar bana onu hissettim 😄
Yok kanka özel aramizda imparatorumla 🤠🤠Dm de ne var la kupon mu 😀
Bol şansYok kanka özel aramizda imparatorumla 🤠🤠
Yapcakmısn kupon reısYok kanka özel aramizda imparatorumla 🤠🤠
Tabi tabi Nbaya çıkardım saatlerini bekliyorum paylascamYapcakmısn kupon reıs
Merhaba efendimgüncel link atabilirmisin 1xbet