- 36,492
- 27,590
- 113
VermezYatirimi olmayanada veriyo mu kullanmadim hic
VermezYatirimi olmayanada veriyo mu kullanmadim hic
Alıyorum Metin Hoca 10 seneden fazla olmuştur benim uyelikSıfre değiştirme ödülü alıyorsun dımı
La girmeseydin o işe sikintiliEva AVM den samsun a55 gelıcek kaça otururuz acaba
Aldın mı sende 😄😄Eva AVM den samsun a55 gelıcek kaça otururuz acaba
Gırdık bıle neyı sıkıntıLa girmeseydin o işe sikintili
Bugün imzaladım kargoyu yolladım gerıAldın mı sende 😄😄
Telefoncu oldurur cok letgodan satEva AVM den samsun a55 gelıcek kaça otururuz acaba
Cıhaz gelsın bakcam yılbasına paramız yok mecbur gırdımTelefoncu oldurur cok letgodan sat![]()
İyi hadi hayırlı olsun güle güle kullanBugün imzaladım kargoyu yolladım gerı
Baya biniyor odemezsen aileni falan ariyorlarmus puhahahhaGırdık bıle neyı sıkıntı
Aylık 1700 oderız ya sıkıntı olmazBaya biniyor odemezsen aileni falan ariyorlarmus puhahahha
Nakıte çevircemİyi hadi hayırlı olsun güle güle kullan
PuhahahhaAras kargoya gittim imzalarken selfıe acıp görüntülü whatsapplarına atıyorsun aras kargo uzman olmuş bız dddı çekiyoruz gelenlerin vıdeosunu haftada 2 3 kısı geliyor dedı 😀
Hee kac ayAylık 1700 oderız ya sıkıntı olmaz
20Hee kac ay
2 katina gelmis telefon enflasyon boyle giderss kardasin duserse zarar baya
Enflasyon dusermı sence 😀2 katina gelmis telefon enflasyon boyle giderss kadasin duserse zarar baya![]()
Tayyip abi duser dedi puhahahEnflasyon dusermı sence 😀
Manyak olay ya benim şube suratsız mecbur dışarda çektim 😄Aras kargoya gittim imzalarken selfıe acıp görüntülü whatsapplarına atıyorsun aras kargo uzman olmuş bız dddı çekiyoruz gelenlerin vıdeosunu haftada 2 3 kısı geliyor dedı 😀