- 12,841
- 9,607
- 113
askıda kurabiye var mıKupon kazandı herkes bol şans diyor aw nasıl roll takibi bu elendiniz
askıda kurabiye var mıKupon kazandı herkes bol şans diyor aw nasıl roll takibi bu elendiniz
Eyvallah dost cok düşüncelisinSite limit koymış maks 800 diyor o yüzden cyber alıyorum mecbur tek onda limit yok cyber saymakta eziyet şimdi saymaya kalkarsınuz uğraşmayın istedim
Ben arkadaşımı iyi tanımısım
Zaten ismi marlboro olan biri böyle düşünürdüSite limit koymış maks 800 diyor o yüzden cyber alıyorum mecbur tek onda limit yok cyber saymakta eziyet şimdi saymaya kalkarsınuz uğraşmayın istedim
Ben arkadaşımı iyi tanımısım
PuahahabBen arkadaşımı iyi tanımısım
Şiir yazan birisi kardeşimZaten ismi marlboro olan biri böyle düşünürdü
Şair MalbroroskiŞiir yazan birisi kardeşim
Simitin tarifini yaxarmisin knkŞiir yazan birisi kardeşim
Bence bir döngüye girdik, her geldiginde kazandi olarak atacak ahahahaTmm bitirdin artık rollü di mi
Ezrail 1 olunca game over kankaaaaaaaaBence bir döngüye girdik, her geldiginde kazandi olarak atacak ahahaha
Sana touch blue dostBeyler bi sakin olun heyecanlanmayın tamam hepinize yetecek kadar marlboro var
Sek erkek sigarası dost tşklerSana touch blue dost
Ben sigara yerine akşama pide alsam olur muBeyler bi sakin olun heyecanlanmayın tamam hepinize yetecek kadar marlboro var
Marlboro Touch ne kadar ki 79 lira mıBeyler bi sakin olun heyecanlanmayın tamam hepinize yetecek kadar marlboro var
Daha sonra pide yerine kavurma yemek istersen akşama hiçbir sey yiyemezsin doat dikkat et ahahahahBen sigara yerine akşama pide alsam olur mu