- 45,885
- 25,410
- 113
Çıkar göster paylaş fotonun gölgesinde serinleyekBen yüklerken aldığım hata dikkar üyeler forumu terk edebilir diyor
Çıkar göster paylaş fotonun gölgesinde serinleyekBen yüklerken aldığım hata dikkar üyeler forumu terk edebilir diyor
Biraz kırp öyle yükleBen yüklerken aldığım hata dikkar üyeler forumu terk edebilir diyor
Selam joe dostÇıkar göster paylaş fotonun gölgesinde serinleyek
Şaka maka bir yere gidecektim gidesim yok anasını satayım gitmedim yarına bıraktım Önümüzdeki pazartesiye kadar vakti varAma soğuk olsun dimi malum içeri çok sıcak 😀
Selam altanımSelam joe dost
Bir yer dediği şey adliye akŞaka maka bir yere gidecektim gidesim yok anasını satayım gitmedim yarına bıraktım Önümüzdeki pazartesiye kadar vakti var
Murom bu senin suç ne la özelmiŞaka maka bir yere gidecektim gidesim yok anasını satayım gitmedim yarına bıraktım Önümüzdeki pazartesiye kadar vakti var
Acele etme yavaş yavaş gidersinŞaka maka bir yere gidecektim gidesim yok anasını satayım gitmedim yarına bıraktım Önümüzdeki pazartesiye kadar vakti var
Sesli yazıyorum ya bir yere yazmış adliye yazacağıma😄😄😄😄😄😄Bir yer dediği şey adliye ak
Gizliden konuyu takipliyorsun burun ucuylaAcele etme yavaş yavaş gidersin
Iki tane i*** yüzünden dosya bize kitlendiMurom bu senin suç ne la özelmi
Aman dost 🤣🤣Sikistinmi seslen firinci
Müsluman olduk o yüzden müsaade ettiği kadarGizliden konuyu takipliyorsun burun ucuyla
6 ay bannSikistinmi seslen firinci
Ban büyük banSikistinmi seslen firinci
İşte dosyanun içeri yokmu ney gasp felan mıIki tane i*** yüzünden dosya bize kitlendi
Kader mahkumuİşte dosyanun içeri yokmu ney gasp felan mı