- 80,244
- 53,079
- 113
Ben 3 ihtimal diyom her seye gebeAbi bu ne herkes kayıp bonusunu hesaplamaya başladı gs oynayan tek benim heralde hepinizin parasınu yiycem gece pavyonda @Mafiaso özellikle senin paranı yiycem
Ben 3 ihtimal diyom her seye gebeAbi bu ne herkes kayıp bonusunu hesaplamaya başladı gs oynayan tek benim heralde hepinizin parasınu yiycem gece pavyonda @Mafiaso özellikle senin paranı yiycem
Düşüncem oydu başta iy 1 diyecektim vazgeçtim son dk pen6 vs diye1 den 0 bitebilir
Fazla riske girmişsin dost
şansın bol olsun
Lemina güven veriyorFenerbahçe’nin derbi 11’i:
— İrfan Can Eğribayat
— Yusuf Akçiçek,
— Çağlar Söyüncü
— Skrinar
— Kostic
— Oğuz Aydın
— Fred
— Szymanski
— Tadic
— Dzeko
— En-Nesyri
Galatasaray'ın derbi ilk 11'i:
— Muslera
— Frankowski
— Davinson
— Abdülkerim
— Eren Elmalı
— Lemina
— Torreira
— Barış Alper
— Sara
— Sallai
— Osimhen
Bak bu daha iyi ha baskiyla baslayip atardi biterdi puahaİlk yarı takar gs iy diyecektim vazgeçtim
Siz toptan anlamiyonuzTmmda bunu saglayacak kim var hakem yabancifb kendi ayagina sıktı bence puahha
Bızede kafası heraldeBol şanslar gizli sponsora teşekkürler
Gelirse
@egehandro ya kısa marlboro
@Northe ye uzun marlboro
@butragueno ya touch blue
Mourinho hızlı başlayaıp ilk 15 dk da gol bulmamız lazım falan diye açıklama yaptı yemediBak bu daha iyi ha baskiyla baslayip atardi biterdi puaha
Sen dün sigara fabrikası kurmuşsın pokerden 🤣Bızede kafası heralde
La ben 3 ihtimalli dedim ne alakaSiz toptan anlamiyonuz
🧐@Daimon bol şans yazsana dost sen yazınca geliyo
Yarısını dagıttım foruma dıger yarısı sıtelere dagıttım 😀Sen dün sigara fabrikası kurmuşsın pokerden 🤣
Hiç sorma selam bile vermedi bize kafasını verdi bize @Metings1905Sen dün sigara fabrikası kurmuşsın pokerden 🤣
4. İhtimal var demek ki yarıda kalırLa ben 3 ihtimalli dedim ne alaka![]()
Adam gelmeyeceğini bilmiş