- 22,435
- 23,079
- 113
Ona cesaret edemem 🤣Alt alsaydin la 3 oran falandi herhalde
Ona cesaret edemem 🤣Alt alsaydin la 3 oran falandi herhalde
Berabere biterse 15k atacak mısın 🤣Fener kazanırsa kayıp bonusun benimdir tamammı 😁
Bol sans dostBol şanslar gizli sponsora teşekkürler
Gelirse
@egehandro ya kısa marlboro
@Northe ye uzun marlboro
@butragueno ya touch blue
Evet 😁Berabere biterse 15k atacak mısın 🤣
Tamm bi dk bozayımYol yakınken kuponu boz 4K zararla kapat maç BANKO FENERBAHÇE'NİN
Harbi everyde alsan iyiydi ha 2 0 oldu diyelim kafa rahat kazandi oluyor sonra 2 2 2 3 olsun istersenOna cesaret edemem 🤣
Galatasaray liyim ama fb alacak yoksa puan farkı artarKaybetmek istemem
Kanka az çok sen dahil bi kaç kişi biliyor benim siteler sabit 🤣Harbi everyde alsan iyiydi ha 2 0 oldu diyelim kafa rahat kazandi oluyor sonra 2 2 2 3 olsun istersen
Tmmda bunu saglayacak kim var hakem yabanciGalatasaray liyim ama fb alacak yoksa puan farkı artar
Neyse en azindan kayip olursa kayip vardir herhaldeKanka az çok sen dahil bi kaç kişi biliyor benim siteler sabit 🤣
Kanka kaç k basmışsın yeni dikkat ettim gizli sponsor ali koç mu kim lan djjajsjsnBol şanslar gizli sponsora teşekkürler
Gelirse
@egehandro ya kısa marlboro
@Northe ye uzun marlboro
@butragueno ya touch blue
Abi bu ne herkes kayıp bonusunu hesaplamaya başladı gs oynayan tek benim heralde hepinizin parasınu yiycem gece pavyonda @Mafiaso özellikle senin paranı yiycemNeyse en azindan kayip olursa kayip vardir herhalde![]()
@Victorosimhen sponsorKanka kaç k basmışsın yeni dikkat ettim amk gizli sponsor ali koç mu kim lan djjajsjsn
Pansiyondan selamlar
1 den 0 bitebilirİlk yarı takar gs iy diyecektim vazgeçtim