- 11,826
- 9,267
- 113
Helalgolllllllllllllllllllll beeeeeeeeeeeee freebet kuponu wonnnnnnnn
Helalgolllllllllllllllllllll beeeeeeeeeeeee freebet kuponu wonnnnnnnn
sagol dostBol şans dost son maça kalmış
tbrkler dostumgolllllllllllllllllllll beeeeeeeeeeeee freebet kuponu wonnnnnnnn
Basta biraz sermaye lazim amaaz akıllı oynayınca bu ısde para oldugunu gordum 2 haftada toplam kar 25k ..hem borc odedık hem telı degıstırdık hem laptop aldık .umarım kuponlarımı degerlendıren dostlar vardır.bundan sonra kaybetmek yok zamanında cok verdık sıstemı degıstırınce kazanmaya basladım
Şansın daim olsun araba var sorada ali biliyorumaz akıllı oynayınca bu ısde para oldugunu gordum 2 haftada toplam kar 25k ..hem borc odedık hem telı degıstırdık hem laptop aldık .umarım kuponlarımı degerlendıren dostlar vardır.bundan sonra kaybetmek yok zamanında cok verdık sıstemı degıstırınce kazanmaya basladım
darısı bize dost insaz akıllı oynayınca bu ısde para oldugunu gordum 2 haftada toplam kar 25k ..hem borc odedık hem telı degıstırdık hem laptop aldık .umarım kuponlarımı degerlendıren dostlar vardır.bundan sonra kaybetmek yok zamanında cok verdık sıstemı degıstırınce kazanmaya basladım
aynen dost 5k daha yaparsam araba alıcam artık sonra bı hafta ara verıcemŞansın daim olsun araba var sorada ali biliyorum