http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mountblade / Gelirse Şans Parası

Kupon Miktarı
400
Kupon Oranı
2.9

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,327
19,277
113
az akıllı oynayınca bu ısde para oldugunu gordum 2 haftada toplam kar 25k ..hem borc odedık hem telı degıstırdık hem laptop aldık .umarım kuponlarımı degerlendıren dostlar vardır.bundan sonra kaybetmek yok zamanında cok verdık sıstemı degıstırınce kazanmaya basladım

berkayb95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,881
3,302
113
az akıllı oynayınca bu ısde para oldugunu gordum 2 haftada toplam kar 25k ..hem borc odedık hem telı degıstırdık hem laptop aldık .umarım kuponlarımı degerlendıren dostlar vardır.bundan sonra kaybetmek yok zamanında cok verdık sıstemı degıstırınce kazanmaya basladım
Basta biraz sermaye lazim ama :) 50-100le zor. Elinde 5k Sermaye lazim baslarken

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,267
113
Şansın daim olsun araba var sorada ali biliyorum

ALoNeDarK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,147
4,500
113
darısı bize dost ins

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,267
113
Başladı 2.yarı

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,267
113
Hadi erken gol

Doncaster

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,337
12,291
113
İlk yarıdan gelse bu da brezilya gibi kıyak olur 1 tanede yeter ilk yarı olsun da