Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling mossione // Kasa 750 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,508
2,006
113
ozaman konunun başında ödül vermiycem diyeceksin millete burda emek zaman harcatmayacaksın.
roll açıyorsun başkalarının gönderdiği para ile sonra kazanınca borcum var harcım var bunu başından belirt ozaman
Ödül vericem mi demişim konunun başında yav size ne laf anlatıyorum ben engellerim geçerim karaktersizler

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,390
404
83
ozaman konunun başında ödül vermiycem diyeceksin millete burda emek zaman harcatmayacaksın.
roll açıyorsun başkalarının gönderdiği para ile sonra kazanınca borcum var harcım var bunu başından belirt ozaman
@KaRaa abi helal olsun aynen
3 saat takip ediyoz sonra dediği lafa adamın

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,395
2,986
113
Ödül vericem mi demişim konunun başında yav size ne laf anlatıyorum ben engellerim geçerim karaktersizler
karaktersiz olan sensin aslında insanların sana beddua etmesi tamamen haklı biçimde.
30 sayfa olmuş millet takip etmiş emek vermiş sen sadece 2 kişiye ödül atmıssın bide ağlyorsun borcum var tehdit ediliyorum vs beter ol lan konuyla alakam yok ama senin gibilere müstahak bu söylediklerim.

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,886
23,344
113
Gene kaos çekirdek cola pahalaştı bilader para yok tabi bide neyse iyi geceler

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,460
2,792
113

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,827
3,027
113
Konunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Selamun aleyküm hacı amca ödemen varsa ödemeni yap niye açıklama yapıyon?
Sinir ediyonuz beni bak gece gece ödemeni yap arkadaşım para dağıtcam diye and mı içtin sanki açıklama yapıyon

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,104
5,028
113
Konunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Kesene bereket knk Varol düşünmen yeter🙏🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...