- 22,060
- 13,084
- 113
Atma sende ⛏😅😅@Faruk653465 daha 2 hafta önce para istiyorsun atıyorum burada bunu yazıyorsun devam karaktersizler sizi
Atma sende ⛏😅😅@Faruk653465 daha 2 hafta önce para istiyorsun atıyorum burada bunu yazıyorsun devam karaktersizler sizi
Ödül vericem mi demişim konunun başında yav size ne laf anlatıyorum ben engellerim geçerim karaktersizlerozaman konunun başında ödül vermiycem diyeceksin millete burda emek zaman harcatmayacaksın.
roll açıyorsun başkalarının gönderdiği para ile sonra kazanınca borcum var harcım var bunu başından belirt ozaman
@KaRaa abi helal olsun aynenozaman konunun başında ödül vermiycem diyeceksin millete burda emek zaman harcatmayacaksın.
roll açıyorsun başkalarının gönderdiği para ile sonra kazanınca borcum var harcım var bunu başından belirt ozaman
karaktersiz olan sensin aslında insanların sana beddua etmesi tamamen haklı biçimde.Ödül vericem mi demişim konunun başında yav size ne laf anlatıyorum ben engellerim geçerim karaktersizler
dodo senin de ...Gene kaos çekirdek cola pahalaştı bilader para yok tabi bide neyse iyi geceler
Allukları alalım allluklarıdodo senin de ...
La Dodo sen misinGene kaos çekirdek cola pahalaştı bilader para yok tabi bide neyse iyi geceler
Konuyu takip etmedim sonuna bakarak yorum yapıyorum.Ödül vericem mi demişim konunun başında yav size ne laf anlatıyorum ben engellerim geçerim karaktersizler
Haddime de değil, Oğuzhan reisi bilmem ama mülayim abi bu konuda hassas.Konuyu takip etmedim sonuna bakarak yorum yapıyorum.
Gerek @Mülayim6060 abi gerek @qguzh4nn0 reis birilerine dağıtım yaparsınız 1/2 kişiye daha ulaşın diye roll açtırıyor.
Selamun aleyküm hacı amca ödemen varsa ödemeni yap niye açıklama yapıyon?Konunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Konu açan zamanında banada destek olana atmışım zaten dost ekstraya gerek yokHaddime de değil, Oğuzhan reisi bilmem ama mülayim abi bu konuda hassas.
Kesene bereket knk Varol düşünmen yeter🙏🙏Konunun başında ödül göndericemde dememişim. Ödül göndermek mi mecburi. Cuma gününe 19k ödeme var. Bankaya olsa sikimde olmaz. Tehdit edildiğim kişilere borcum var. Ben yinede gönlümden kopartıp dağıtıyorum
Konu Kilit. 🔐