Anliyorum anliyorum seniBen neden konu acarken 50k msj ve üzeri diyorum dost puahab
Anliyorum anliyorum seniBen neden konu acarken 50k msj ve üzeri diyorum dost puahab
Birsey deme zaten kralYav Erhan neyse bişey demiycem iyi kötü mubabbetimiz var
O degil korkunç 2 gün yaşıyoruz ne kazanç var ne para halimiz harap gibi dostAnliyorum anliyorum seni![]()
Neyse demiyorum dost😉Birsey deme zaten kral
Cidden cok kötü bu ara lig baslasin bir an oncede kesin ilk hafta bitiricek biziO degil korkunç 2 gün yaşıyoruz ne kazanç var ne para halimiz harap gibi dost
Cnm sıkkın dost kusuruma bakmaNeyse demiyorum dost😉
Yok dostum problem deil.herkesin canının sıkkın olduğu zaman olur.seviliyorsun☺Cnm sıkkın dost kusuruma bakma
Zaten benim de tek umudum bir an önce sezon açılsada kendimize gelsekCidden cok kötü bu ara lig baslasin bir an oncede kesin ilk hafta bitiricek bizi
Sponsor bulamıyorum dost günde en az 5 6 sponsor buluyordum suan 1 bile yok forum ölü gibi puahabYok dostum problem deil.herkesin canının sıkkın olduğu zaman olur.seviliyorsun☺
Piabella freebet i oyna 2k Cek ordan kasa olsun yarina felanZaten benim de tek umudum bir an önce sezon açılsada kendimize gelsek
Evet herkes fena taklada bu ara.ama duzelcez inşallah😀Sponsor bulamıyorum dost günde en az 5 6 sponsor buluyordum suan 1 bile yok forum ölü gibi puahab
Pialle bundan 2 ay önce millet ordan cekilis ödülü kazandı milletin hakkını vermediği için piabella hesabini kapattım dostPiabella freebet i oyna 2k Cek ordan kasa olsun yarina felan
Ins dostEvet herkes fena taklada bu ara.ama duzelcez inşallah😀
1m muhabbeti degilmiPialle bundan 2 ay önce millet ordan cekilis ödülü kazandı milletin hakkını vermediği için piabella hesabini kapattım dost
Evet dost forumda zaten o gün sponsorluğunu iptal etti bende hesabi kapattım hırsız sitelere para kaptırmak istemedim1m muhabbeti degilmi
Yatirim yapmıyorum bende sadece bu etkinlikleri alip kaybediyorumEvet dost forumda zaten o gün sponsorluğunu iptal etti bende hesabi kapattım hırsız sitelere para kaptırmak istemedim
Onların olsun etkinlikler milletin parasina göz koymasınlar yeterYatirim yapmıyorum bende sadece bu etkinlikleri alip kaybediyorum![]()
Günaydın dost harmaniz yokmu kıyıda köşede ikinci el az kullanılmış bi sponsorOnların olsun etkinlikler milletin parasina göz koymasınlar yeter
Bu ara sponsorlar yok olacaklarda vurup kaciyor forumdanGünaydın dost harmaniz yokmu kıyıda köşede ikinci el az kullanılmış bi sponsor
Tek umut @Mülayim6060 dost ondan başka bizi kimse kurtaramaz bence puahaGünaydın dost harmaniz yokmu kıyıda köşede ikinci el az kullanılmış bi sponsor