- 3,403
- 1,823
- 113
Saat 6 maçlarını bekleyecem şu Romanya maçına 1 gol varkenden beri gol almaya çalışıyorum gol oluyor saldım o maçı 😂
Mantıklı dostSaat 6 maçlarını bekleyecem şu Romanya maçına 1 gol varkenden beri gol almaya çalışıyorum gol oluyor saldım o maçı 😂
Ondada icacici değil durumlarTek umut @Mülayim6060 dost ondan başka bizi kimse kurtaramaz bence puaha
Ya al bi basket son adımda lose olur kapatırsın konuyu fazla zorlama dost puahahSaat 6 maçlarını bekleyecem şu Romanya maçına 1 gol varkenden beri gol almaya çalışıyorum gol oluyor saldım o maçı 😂
Ona da sponsor felan gelir belki dostOndada icacici değil durumlar
Bekle bekle dostSaat 6 maçlarını bekleyecem şu Romanya maçına 1 gol varkenden beri gol almaya çalışıyorum gol oluyor saldım o maçı 😂
Batırıcan bizi dur iki dk 😂Ya al bi basket son adımda lose olur kapatırsın konuyu fazla zorlama dost puahah
Tamm reis acele etmeBatırıcan bizi dur iki dk 😂
Cok dusunme dost vur gitsin hepi topu 1k para zaten hiç değilse senin kuponu takip edelim zman geçsin puahhaBatırıcan bizi dur iki dk 😂
Demi tez canliyiz biz dost öyle beklemek felan nedirCok dusunme dost vur gitsin hepi topu 1k para zaten hiç değilse senin kuponu takip edelim zman geçsin puahha
Neyse bizde bi 10 dakika ara verelimSaat 6 maçlarını bekleyecem şu Romanya maçına 1 gol varkenden beri gol almaya çalışıyorum gol oluyor saldım o maçı 😂
Bende şu mesajı 5000 yapmaya çalışıyorum başkana yazcam😂Cok dusunme dost vur gitsin hepi topu 1k para zaten hiç değilse senin kuponu takip edelim zman geçsin puahha
Ya kendiside beklediginde vuruyor bu ara hirs yapti oDemi tez canliyiz biz dost öyle beklemek felan nedir![]()
Erhan 500 mu veriliyo 2.elmasta varmı bilginCok dusunme dost vur gitsin hepi topu 1k para zaten hiç değilse senin kuponu takip edelim zman geçsin puahha
Beklesin dost biz beklemedik diye sifiriz zaten bari o beklesin ki parasız kalmasinDemi tez canliyiz biz dost öyle beklemek felan nedir![]()
O anca inşaatta mala vurur dostYa kendiside beklediginde vuruyor bu ara hirs yapti o
2500 elmas 500 2000 elmas 250 dostErhan 500 mu veriliyo 2.elmasta varmı bilgin
Şu elmasları bi bozdurayim artık zamanı geldiBeklesin dost biz beklemedik diye sifiriz zaten bari o beklesin ki parasız kalmasin
Sen hala bozmadin mi puaba bende bozdun zannediyordum boz lütfen hemenŞu elmasları bi bozdurayim artık zamanı geldi2500 yapalım 500 alallim dedik ama ömrümüz yetmeyecek
Ozaman 2500 u bekliyelim😀2500 elmas 500 2000 elmas 250 dost