- 11,476
- 16,076
- 113
Yaaa bu işler böyle.Bune la biz 200 turk lirası bulamiyoruz 10k nerden çıktı puaha
Yaaa bu işler böyle.Bune la biz 200 turk lirası bulamiyoruz 10k nerden çıktı puaha
bırıde demıyor mulayım cok ekmegını yedık al roll acYaaa bu işler böyle.
Hay ağzına sağlık tam ben yazacaktım bu arkadaşı kara listeye aldim😀bırıde demıyor mulayım cok ekmegını yedık al roll ac
Sırayla ilerliyoruz bekle daaabırıde demıyor mulayım cok ekmegını yedık al roll ac
mulayım adamdır paylasımcıdır sende adamsın bende adamımSırayla ilerliyoruz bekle daaa
Yok dost senlik değil genel olarak forumda kazancın yarısından fazlasını herkese dağıtım yapıyordu onu kastettiSırayla ilerliyoruz bekle daaa
Sağlam Bi kupon yap dost 🙏Sırayla ilerliyoruz bekle daaa
Dostum bu kez ben hakettim rolü dakikasına kadar verdim ev atacak dedim depe kalsaydı nanaydı bugün abdestliyim dediğim oluyor 🤣🤣🤣🤣Hay ağzına sağlık tam ben yazacaktım bu arkadaşı kara listeye aldim😀
Ya ben dedim finlandiya iyi takim sirplari evine gönderdiler bizde yoklukta maca dalmıştikYaaa bu işler böyle.
Hahah@KANSIZ adamlar benı darlıyor reıs ıban oldu heryerım![]()
😁@KANSIZ adamlar benı darlıyor reıs ıban oldu heryerım![]()
Kendine adamım diyen adam değildirmulayım adamdır paylasımcıdır sende adamsın bende adamım
Bunu bilmeyen mi varla ortalığı yine neden karıştırıyon konu sahibi zaten mulayimi biliyormulayım adamdır paylasımcıdır sende adamsın bende adamım
ben odul alanlar arasından ddım kımse al mulayım demıyor dıye konu sahıbıne demedım laBunu bilmeyen mi varla ortalığı yine neden karıştırıyon konu sahibi zaten mulayimi biliyor
Hakana diyonda sende iyi yolundasin he aq@KANSIZ adamlar benı darlıyor reıs ıban oldu heryerım![]()
Bunlar Almanya ile tekrar karşılaşacak 4 çeyrek de üst olmazmı 😐Ya ben dedim finlandiya iyi takim sirplari evine gönderdiler bizde yoklukta maca dalmıştik
Ben en son odul aldığım da Oğuzhanin konusunda dedim de adam ben attim ona dediben odul alanlar arasından ddım kımse al mulayım demıyor dıye konu sahıbıne demedım la
250 tl de gozunuz kaldı amk doyun lanHakana diyonda sende iyi yolundasin he aq