- 3,355
- 1,802
- 113
Ah bide kazansa akşam yatıyorum sabah kalkıyorum 3 tsne roll açıp loselemişdoyun lan
Ah bide kazansa akşam yatıyorum sabah kalkıyorum 3 tsne roll açıp loselemişdoyun lan
Dm yanmadı mı 😄Daha bildirim gelmedi 🤣
Yarı finalde karşılaşırlar Almanya ileValla bugün çok iyi hucum oynadılar bu takım sirbistana 90 kusur sayi attıysa her takıma da atabilir turkiyenin de baya onu açıldı
erhana fazla takılma o ne dedıgını bılmıyo bu araMetin bizi beğenmiyor @Erhan2121 😂😂
Bende en son ödül aldığımda senin Pp deki adam bkj de oynuyorduBen en son odul aldığım da Oğuzhanin konusunda dedim de adam ben attim ona dedi
Parayı buldu yani he Metin konuyu terk et lütfen 😂Puahah bugün çok odul aldi ondandır ne zman foruma girsem bugün her konuda on safta yer alıyor kendileri
1 erhanAh bide kazansa akşam yatıyorum sabah kalkıyorum 3 tsne roll açıp loselemiş
Valla Almanya bugün iyi degildi Portekiz karşısında bence o mac her türlü sonuca açık bir mac olur dostYarı finalde karşılaşırlar Almanya ile
Seni sevemeyen ölsün abim ☺Metin bizi beğenmiyor @Erhan2121 😂😂
Gelir dost 10 dkya inşallah 🙏Çekim verdik bekliyoruz
Yanar birazdan acelemiz yok adammin çekimi gelsin biDm yanmadı mı 😄
Eskisi gibi rol açmıyorum artik1 erhan
2 murobaskan gene olmadı ıle bıtıyor roller
Son 16 maçları zaten bi değişik geçti Almanya son çeyreğe kadar zorlandı bizimkiler de baya zorlandıValla Almanya bugün iyi degildi Portekiz karşısında bence o mac her türlü sonuca açık bir mac olur dost
bugun yoksun dıye bız gırdık lısteye muroyla ıkınız varken sıra gelmıyorPuahah bugün çok odul aldi ondandır ne zman foruma girsem bugün her konuda on safta yer alıyor kendileri
10k atarsin yarina güzel rol yapariz o zmana puahaErhan en son roll tamamladığında Özal cumhurbaşkanıydı diyolar
Çekim hayırlı olsunErhan en son roll tamamladığında Özal cumhurbaşkanıydı diyolar
sarı sarı sıcıyodum en son kazandıgında altımaErhan en son roll tamamladığında Özal cumhurbaşkanıydı diyolar
İnanırım 😂😂😂Erhan en son roll tamamladığında Özal cumhurbaşkanıydı diyolar