- 30,144
- 22,104
- 113
Kredı candırEvet şu an sifirim ama istesem 5 dk sonra kasa 30 k diye rol açarım. Ama bu hataya düşmeyeceğim borcu kapatana kadar canım çıktı, tekrar borçlanmayacam
Kredı candırEvet şu an sifirim ama istesem 5 dk sonra kasa 30 k diye rol açarım. Ama bu hataya düşmeyeceğim borcu kapatana kadar canım çıktı, tekrar borçlanmayacam
Yapma yanariz yapma 🙏🙏Evet şu an sifirim ama istesem 5 dk sonra kasa 30 k diye rol açarım. Ama bu hataya düşmeyeceğim borcu kapatana kadar canım çıktı, tekrar borçlanmayacam
Şikeli maç olsa kazanmıştik dost. Kaybettiğimize göre? Hem şikeli maci nereden bulalım biz. Biz sadece sigara almak için evden dışarı çıkan insanlarızŞikeli mac mi onlar dost
Bende onu yapabilirim de zaten bana giren girmiş daha fazla delik açılıp uykusuz kalmak istemiyorum artık sürekli slot deniyorum o yuzden belki bir sans olurda güzel bi kazanç olsa borçlardan kurtulsam umudu taşıyorum artikEvet şu an sifirim ama istesem 5 dk sonra kasa 30 k diye rol açarım. Ama bu hataya düşmeyeceğim borcu kapatana kadar canım çıktı, tekrar borçlanmayacam
Oder la gene roll olsun forum haraketlenırYapma yanariz yapma 🙏🙏
Bol şansBol şans
Kimin konusunda kimden ödül aldikBısı sorcam la sen erhan mulayım sabahmı dunmuydu konu bıtınce gelmıstınız odul almıstınız sımdı uyandım ulan guzel taktık puhaha
Yine iyi sayı atti 24 sayı bu haliyle. Alperen çok başkaAlperen öldü öldü dirildi bugün vallla 😂
Konuyu terk ett meto sen bugün safları sıkı tutturmussun @Erhan2121 öyle dedi çıkar mısın lütfen 😂😂😂Oder la gene roll olsun forum haraketlenır
Ahmet nerde la gözükmüyor banlandi miLan su abı abımm dıyen vardı camely mı neydı noldu o bebe @Erhan2121
Kımdı la hatırlayamadkmKimin konusunda kimden ödül aldik
Gecen gelmisti gördüm sordum adam bi çıkıştı bana puaha görsen kahkaha atardinAhmet nerde la gözükmüyor banlandi mi
Hatırlamadiysan demek ki öyle bişey yokKımdı la hatırlayamadkm
Odulım geltı tskler roll acıyorumHatırlamadiysan demek ki öyle bişey yok
Evet hele o son 3 dk da sendeleyip kosamayip son blogu yapıp smaclamasi efsaneydi valla taglifeyci 😂Yine iyi sayı atti 24 sayı bu haliyle. Alperen çok başka
Ban yedi sanırım o ya geçende biriyle tartıştı öyle biliyorumÖlmüş herhalde bende görmedim onu uzun zaman oldu herhalde oda parayi bulmuş
Kansız nerde 500-500 bonus alacamOdulım geltı tskler roll acıyorum
Metin yine uyduruyor ben en son oguzhanin konusunda kac gun once odul aldim bide mulayim atmıştı onun dışında sen vardın bide başka da yokHatırlamadiysan demek ki öyle bişey yok