- 44,396
- 12,894
- 113
Sen 100k vursan da bos yine bol sans dilersin diger gun hggUmudumuzu kaybetmeyelim ya sans bu bir gün bizede
Sen 100k vursan da bos yine bol sans dilersin diger gun hggUmudumuzu kaybetmeyelim ya sans bu bir gün bizede
Noldu battik mı kardeşim yine 😏hüsranı bu sabah sildim bundan sonrası forum için![]()
Slottan ekmek mi yiyecektik sanki gftNoldu battik mı kardeşim yine 😏
Hosbulduk dostGünaydın hosgeldin
Bol şanslararkadaslar bu sabah zaten 200 tlden 2 bin lira aldım kasa 500 oyun kazanç 3 bin tlde oyun klass bonanza adminlerde izin verirse 3 bin tlde 3 kişiye 300 tl vermek istiyorumEkli dosyayı görüntüle 844433
Geçende yaptı arkadaş böyle rol 5 dk dedi 15 dk surmustu 😂Slottan ekmek mi yiyecektik sanki gft
E zaten amaç o dost bir gün eglenmekSen 100k vursan da bos yine bol sans dilersin diger gun hgg
Eglenme bos ver yffE zaten amaç o dost bir gün eglenmek
ben zaten alacagımı aldım hocam bugünde 6 tl betten spin veren üstüne x bile vermeyen bu oyuna ne diyimki bakalım günlükl discount hakkımıda buradan kullanıcamSasirmadik
Bol sansben zaten alacagımı aldım hocam bugünde 6 tl betten spin veren üstüne x bile vermeyen bu oyuna ne diyimki bakalım günlükl discount hakkımıda buradan kullanıcam
yani kazanç dagıtalım diye cıktıgımız yolda bile mahcup oluyoruz insanlaraBol sans
Slot rolleri hep husran oliuyoryani kazanç dagıtalım diye cıktıgımız yolda bile mahcup oluyoruz insanlara
yoo husranlık değil bundan sonra açmadan tuttursam bile roll vereceğim sözüm var ikidir insanlara mahcup oluyorumSlot rolleri hep husran oliuyor
Canın saolsun lakin bunu yapmak yerine direk o bakiyeyi dağıtabilir sin kardesm benmyoo husranlık değil bundan sonra açmadan tuttursam bile roll vereceğim sözüm var ikidir insanlara mahcup oluyorum
onuda pazar yaparım. pazar bakiyemi gelip dagıtırım sorun değil kusura bakmayınCanın saolsun lakin bunu yapmak yerine direk o bakiyeyi dağıtabilir sin kardesm benm
Kusurluk birşey yok bol şans kardeşim 🙏onuda pazar yaparım. pazar bakiyemi gelip dagıtırım sorun değil kusura bakmayın