- 44,399
- 12,900
- 113
5k benim degildi hedef 50k oldugu icin tumveti sectik hgg5 olmuş batmış tumbeye para yatıran o beynini yeyim senin 😂😂
5k benim degildi hedef 50k oldugu icin tumveti sectik hgg5 olmuş batmış tumbeye para yatıran o beynini yeyim senin 😂😂
Tebrikler dost bol sansarkadaslar bu sabah zaten 200 tlden 2 bin lira aldım kasa 500 oyun kazanç 3 bin tlde oyun klass bonanza adminlerde izin verirse 3 bin tlde 3 kişiye 300 tl vermek istiyorumEkli dosyayı görüntüle 844433
Olacak bir gün Sinan'ım yapacak bir şey yok5k benim degildi hedef 50k oldugu icin tumveti sectik hgg
Biliyorum da betcoya yatiraydin en azından kayıp bonusu alırdn veya gameofbette ataydin5k benim degildi hedef 50k oldugu icin tumveti sectik hgg
Keşke direk bir kişiye yada iki kişiye 250 atsaydin rol yapsalardi en azından slot kadar şansa dayalı olmaz birde cuma maçlar güzel bülten guzelyalanım yok hocan ben bugün alacagımı aldım zaten sırf forum kazansın diye oynuyorum kasadan baslangıç böyle Ekli dosyayı görüntüle 844434
Limit yerdik ne bilim hata yaptikBiliyorum da betcoya yatiraydin en azından kayıp bonusu alırdn veya gameofbette ataydin
Canın varolsunLimit yerdik ne bilim hata yaptik
Hata değil dost 50 k ödeyecek q site var zatenLimit yerdik ne bilim hata yaptik
Limit yedirmeyecek lazimdi her site bana 2k limit koyuyor uggHata değil dost 50 k ödeyecek q site var zaten
Ya betson ya tumbet ikisindede kayıp bonusu yokLimit yedirmeyecek lazimdi her site bana 2k limit koyuyor ugg
Olmuştur bence3k olmadi mi
-3k olmusturOlmuştur bence
Yani olsa iyi olurOlmuştur bence
Dur Sinan ya kazansın adam rol yapacağız para lazim-3k olmustur
Adam son olarak forumu goruntuleyip gitti sendeki umuttan istiyom hggDur Sinan ya kazansın adam rol yapacağız para lazim
Umudumuzu kaybetmeyelim ya sans bu bir gün bizedeAdam son olarak forumu goruntuleyip gitti sendeki umuttan istiyom hgg
Günaydın hosgeldinAdam en heyecanlı yerinde bir durun![]()