http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Monospin 1000 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halilayaydn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
786
245
43
Ödemez büyük ihtimal parayı eritiyim dedim öyle parayı oynatmıyo bilerek yatırım yap diyo yani

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,332
476
83
Lisansı oyunlari herseyiyle sahte ve dolandırıcı,yatirim yapip düşmeyin arkadaşlar.

Drif45

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,326
644
113
Paylaşan arkadas yanlış anlamasin ama artık son forum çarpan arkadaşın yaptıklarından sonra maglum olay herkes bilir insan suphelenmiyor değil hani bilincli paylaşımlar sanki bile bile göz göre göre.

Sonyda61

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
95
16
8
Paylaşan arkadas yanlış anlamasin ama artık son forum çarpan arkadaşın yaptıklarından sonra maglum olay herkes bilir insan suphelenmiyor değil hani bilincli paylaşımlar sanki bile bile göz göre göre.
Kasa 18 oldu oynatmıyor amkq müşteri temsilcisi diyor

Sonyda61

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
95
16
8
Tabi öyle kardeşim 100 kişiden 50 kişiden 1000 tl tokatlasa yeto

Turk19

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
0
1
Beyler şartlar 15 bin yap 1500 yatır 16,5 çek ben 15 bin yaptım da ödeme yapar mı acaba site ? Hemen yatırım yapmayın derim Ekli dosyayı görüntüle 891929
15 üstünü zaten yarım saat olmadan yapıyor ben nasıl güvencem dedim telegrama yönlendirdi 1k takipçisi var takipçi kasmak zor değil ki dedim lisans attı ama lisans okumayı bilmiyorum bı kaç foruma yazdım telegramdan da gruplara yazdım illaki yatırım yaan çeken yada çekemeyen vardır o zaman yatırım yaparım dedim 3 süre verdi

Cuneyt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
208
24
18
Para çekme işlem geçmişi vs sahte site zâten öylesine çekim denedim kupona atıyor para çekme durumuna basınca)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...