Görsel aynı diğer çakma siteler ile birebir knk yaraq öderBeyler şartlar 15 bin yap 1500 yatır 16,5 çek ben 15 bin yaptım da ödeme yapar mı acaba site ? Hemen yatırım yapmayın derim Ekli dosyayı görüntüle 891929
Görsel aynı diğer çakma siteler ile birebir knk yaraq öderBeyler şartlar 15 bin yap 1500 yatır 16,5 çek ben 15 bin yaptım da ödeme yapar mı acaba site ? Hemen yatırım yapmayın derim Ekli dosyayı görüntüle 891929
SahteEkli dosyayı görüntüle 891938Ekli dosyayı görüntüle 891938bu siteden ödeme alan oldu mu ?
Sanki bunlarda yolunda

multi aç paran 0 görürse burdayım aga son 100 liradan seni yine 15 20 yaparLisansta yok zaten
400₺ kalsımbu sitelerde paran hiç bir zaman 0 görmez ordan anlayın zaten bu kadar büyük ödemeler yapamaz ava çıkmışlar dikkat edin.
Herkes 10 tl toplasın arasında şu arkadaşın merakı giderilsin400₺ kalsım
Kasa 18 oldu oynatmıyor amkq müşteri temsilcisi diyorPaylaşan arkadas yanlış anlamasin ama artık son forum çarpan arkadaşın yaptıklarından sonra maglum olay herkes bilir insan suphelenmiyor değil hani bilincli paylaşımlar sanki bile bile göz göre göre.
Tabi öyle kardeşim 100 kişiden 50 kişiden 1000 tl tokatlasa yetoPaylaşan arkadas yanlış anlamasin ama artık son forum çarpan arkadaşın yaptıklarından sonra maglum olay herkes bilir insan suphelenmiyor değil hani bilincli paylaşımlar sanki bile bile göz göre göre.
Kral az okuyun bilinçli davranınKasa 18 oldu oynatmıyor amkq müşteri temsilcisi diyor
Dolandırıcı site ayık olunistersen 1 milyon bile yapabilirsin dene![]()
Dolandırıcı site ayık olun
70 bin oldu bakiyeDolandırıcı site ayık olun
15 üstünü zaten yarım saat olmadan yapıyor ben nasıl güvencem dedim telegrama yönlendirdi 1k takipçisi var takipçi kasmak zor değil ki dedim lisans attı ama lisans okumayı bilmiyorum bı kaç foruma yazdım telegramdan da gruplara yazdım illaki yatırım yaan çeken yada çekemeyen vardır o zaman yatırım yaparım dedim 3 süre verdiBeyler şartlar 15 bin yap 1500 yatır 16,5 çek ben 15 bin yaptım da ödeme yapar mı acaba site ? Hemen yatırım yapmayın derim Ekli dosyayı görüntüle 891929
Şifre erkeklerde bulunan bir cisim
Onu dese inandırıcı olmazHacı nedem 15 bin yap diyo mesela özellikle tokat olsa 5 bin falan der herhalde