Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mkrc53 / Kasa 5k Hedef 25k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
@Pikaçuu dostum papara olan yere payco yazıp tekrar atar mısın spama düştün

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
Yanlis anlama kardeşim her topta varsın her konuda her rolde birakta almayanlarda nasiplensin boynunu büküp dışarıda bir ben kaldım demek ne oluyor.
Rol sahibi zaten bana cevap verdi. Okey dedim. Sana ne oldu şimdi

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
Rol sahibi zaten bana cevap verdi. Okey dedim. Sana ne oldu şimdi
Ya rol sahibinin cevap vermesine birsey dediğim yok ama senin gibi takip eden en az 10 kişi var konuda kimse senin yaptığını yapmıyor. Yaptığın hareketin hoş olmadığını söyleyince de tepki gösteriyorsun..

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
Ya rol sahibinin cevap vermesine birsey dediğim yok ama senin gibi takip eden en az 10 kişi var konuda kimse senin yaptığını yapmıyor. Yaptığın hareketin hoş olmadığını söyleyince de tepki gösteriyorsun..
Yazdığın rol de kaç kişinin takip ettiğini bile bilmiyorsun. Ne 10 kişisi. Toplam 4-5 kişi takip ediyorduk zaten. Bi şey yazarken bi oku önce rol e bak sonra yaz

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,931
11,317
113
Ödül sahiplerine ödülleri gönderildi ☘🙏
@Mkrc53 emeğine sağlık Dostum 👏 👏 👏

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,673
2,418
113
Yazdığın rol de kaç kişinin takip ettiğini bile bilmiyorsun. Ne 10 kişisi. Toplam 4-5 kişi takip ediyorduk zaten. Bi şey yazarken bi oku önce rol e bak sonra yaz
Emin ol beklenti içinde olmadan cani sıkıldığı için takip eden en az 10 kişi mevcuttur konuda senin gibi insanlar saniye başına konuya mesaj yazmadıkları için gözünden kacmistir

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
Emin ol beklenti içinde olmadan cani sıkıldığı için takip eden en az 10 kişi mevcuttur konuda senin gibi insanlar saniye başına konuya mesaj yazmadıkları için gözünden kacmistir
10 kişi?
Tartışmayacam dostum. İyi forumlar. Söylediğim gibi canın sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...