- 33,077
- 17,805
- 113
Günaydın canımı çektirdinalmayanlar da alsın![]()
Günaydın canımı çektirdinalmayanlar da alsın![]()
Etiketledigi dostlar, dostum 🙏Kanka yazayimmi
Tmmdr dostEtiketledigi dostlar, dostum 🙏
Yanlis anlama kardeşim her topta varsın her konuda her rolde birakta almayanlarda nasiplensin boynunu büküp dışarıda bir ben kaldım demek ne oluyor.Tek ben dışarda kaldım knka![]()
Rol sahibi zaten bana cevap verdi. Okey dedim. Sana ne oldu şimdiYanlis anlama kardeşim her topta varsın her konuda her rolde birakta almayanlarda nasiplensin boynunu büküp dışarıda bir ben kaldım demek ne oluyor.
Ya rol sahibinin cevap vermesine birsey dediğim yok ama senin gibi takip eden en az 10 kişi var konuda kimse senin yaptığını yapmıyor. Yaptığın hareketin hoş olmadığını söyleyince de tepki gösteriyorsun..Rol sahibi zaten bana cevap verdi. Okey dedim. Sana ne oldu şimdi
Ya rol sahibinin cevap vermesine birsey dediğim yok ama senin gibi takip eden en az 10 kişi var konuda kimse senin yaptığını yapmıyor. Yaptığın hareketin hoş olmadığını söyleyince de tepki gösteriyorsun..
Bak ne yazmışım cevap rol sahibine ve konu kapandıAdamsın
Yazdığın rol de kaç kişinin takip ettiğini bile bilmiyorsun. Ne 10 kişisi. Toplam 4-5 kişi takip ediyorduk zaten. Bi şey yazarken bi oku önce rol e bak sonra yazYa rol sahibinin cevap vermesine birsey dediğim yok ama senin gibi takip eden en az 10 kişi var konuda kimse senin yaptığını yapmıyor. Yaptığın hareketin hoş olmadığını söyleyince de tepki gösteriyorsun..
Neyse sen haklı ol sorun değil, ben sadece gördüğümü söyledim . Bol sanslarin olsun hayırlı forumlarBak ne yazmışım cevap rol sahibine ve konu kapandı
Dostum senin canın sağolsunNeyse sen haklı ol sorun değil, ben sadece gördüğümü söyledim . Bol sanslarin olsun hayırlı forumlar
Yanlış anlama söylediğimi ama ben zaten rol sahibine adamsın diyerek konuyu kapattım. CansınNeyse sen haklı ol sorun değil, ben sadece gördüğümü söyledim . Bol sanslarin olsun hayırlı forumlar
Emin ol beklenti içinde olmadan cani sıkıldığı için takip eden en az 10 kişi mevcuttur konuda senin gibi insanlar saniye başına konuya mesaj yazmadıkları için gözünden kacmistirYazdığın rol de kaç kişinin takip ettiğini bile bilmiyorsun. Ne 10 kişisi. Toplam 4-5 kişi takip ediyorduk zaten. Bi şey yazarken bi oku önce rol e bak sonra yaz
EyvallahDostum senin canın sağolsun
10 kişi?Emin ol beklenti içinde olmadan cani sıkıldığı için takip eden en az 10 kişi mevcuttur konuda senin gibi insanlar saniye başına konuya mesaj yazmadıkları için gözünden kacmistir