Muro hariç dört kişi olsa olmazmi 😅@murobaşkan takip edenlerden sen dahil 4 kişi daha seç bakalım
Muro hariç dört kişi olsa olmazmi 😅@murobaşkan takip edenlerden sen dahil 4 kişi daha seç bakalım
Kazananlar açıkta kalan arkadaşları roll için öncelik alırsa çok sevinirim ben yine devam ederim elimden geleni yapicam inanın cebim de 1 tl param yokMuro hariç dört kişi olsa olmazmi 😅
Bende de yoook 🤣🤣🤣🤣Kazananlar açıkta kalan arkadaşları roll için öncelik alırsa çok sevinirim ben yine devam ederim elimden geleni yapicam inanın cebim de 1 tl param yok
Kanka birazdan açıyorum rol gelMuro hariç dört kişi olsa olmazmi 😅
Bol şanslar tebrikler dostlar 😊
Gardasim gelmiş canımsın 😊Kanka birazdan açıyorum rol gel
Kanka rol acicam takip falan etme sen.islerine bak.sonuc alırsam dmden yazcam ben sanaGardasim gelmiş canımsın 😊
Gardasim senin canini yerim adamsin sen 😊Birde Toma verseydik neyse kısmet abi
As işim var halledip geliyorumKanka rol acicam takip falan etme sen.islerine bak.sonuc alırsam dmden yazcam ben sana
Haklısın tâbi öyle doğru diyorsunAdam 4 kışi dedi ne yapayım beyler
Haksızlık varsa itiraz edebilirsinizHaklısın tâbi öyle doğru diyorsun
Var ol aslan kardeşim benim eksik olma 🥰Gardasim senin canini yerim adamsin sen 😊
Gardasim benim senin varlığın yeter cansın 😊Kanka rol acicam takip falan etme sen.islerine bak.sonuc alırsam dmden yazcam ben sana
Yok biz bir artı istedik yoksa hak doğru tecelli ettiHaksızlık varsa itiraz edebilirsiniz
Teşekkürler