- 10,094
- 8,212
- 113
@murobaşkanMuro roll yaparsın sana gelince tom ile haydari önceliğin olur sana zahmet
@murobaşkanMuro roll yaparsın sana gelince tom ile haydari önceliğin olur sana zahmet
Emin emmi Mersin miTeşekkürler
Adil olmuş sağol Muro dost
Muro başkan sorun yok birsey talep etmiyorum ben zaten etmiş olsam haksızlık etmiş olurum hepimize bol sansAdam 4 kışi dedi ne yapayım beyler
Tamam kanka sorun yokMuro roll yaparsın sana gelince tom ile haydari önceliğin olur sana zahmet
Cansın roll açacak herkes başarılı olan ilk seni görecekMuro başkan sorun yok birsey talep etmiyorum ben zaten etmiş olsam haksızlık etmiş olurum hepimize bol sans
Evet reisEmin emmi Mersin mi
Rüyanda puahhaCansın roll açacak herkes başarılı olan ilk seni görecek
AşkımRüyanda puahha
Rol dedin dost kostuk geldik hani rol puahah
Birtanem
Birazdan roll açacam sen naptınBirtanem
Sagolasin kanka inşallah herkes başarılı olurCansın roll açacak herkes başarılı olan ilk seni görecek
Neresi Emin benim memleket orası vay beEvet reis
La o çocuk beni rapolarmis dm den az biraz laf ettim diye shellac kurtardı beni az kalsın 4 5 gün ban yiyecektimBirazdan roll açacam sen naptın
Merkez reis. Burda doğdum heryerini bilirimNeresi Emin benim memleket orası vay be
Kanka uğraşma dedim sanaLa o çocuk beni rapolarmis dm den az biraz laf ettim diye shellac kurtardı beni az kalsın 4 5 gün ban yiyecektim
Ben bugüne kadar kimseyi raporlamadim ama bende bundan sonra laf dalaşına girmicem shellac raporla sen dedi gerekeni biz yaparız dedi bende bundan sonra ole yaparimKanka uğraşma dedim sana
Pozcu Mezitli TC dili olsaydı da konussaydi ama sıcağı çekilmiyor yawww 😂Merkez reis. Burda doğdum heryerini bilirim