- 23,724
- 22,132
- 113
Ama biz yine herseyi dile getirmiyoruz sigara param bile yoktu ben bugünleri unutursam adam değilim dostVay beee
Ama biz yine herseyi dile getirmiyoruz sigara param bile yoktu ben bugünleri unutursam adam değilim dostVay beee
Burayı salla babana bile güvenme demişler bu devirdeDun Beşiktaş odul atacakti ben ve marley e slotta yemiş parayi kendim dahil bu forumda kimseye inancım kalmadı ama sana o konuda güvenim sonsuz kanka
Keşke sana uzun uzun neler yaptığımı şuraya yazabilsem erho 🙏😉Ama biz yine herseyi dile getirmiyoruz sigara param bile yoktu ben bugünleri unutursam adam değilim dost
Bizde dağıtım yapacaz diye az daha borç bile alıyorduk hahahahahaKeşke sana uzun uzun neler yaptığımı şuraya yazabilsem erho 🙏😉
Bosver dost senlik sıkıntım hiç bir zaman olmadi zatenKeşke sana uzun uzun neler yaptığımı şuraya yazabilsem erho 🙏😉
Herkes beni anladı eminim @Erhan2121 de anlamistir🙏Bizde dağıtım yapacaz diye az daha borç bile alıyorduk hahahahaha
Eyv erho 🙏Bosver dost senlik sıkıntım hiç bir zaman olmadi zaten
Ben dagitim paralarini 2 gun boyunca saklayan adamim sigarasizliktwn olsem dokunamamDun Beşiktaş odul atacakti ben ve marley e slotta yemiş parayi kendim dahil bu forumda kimseye inancım kalmadı ama sana o konuda güvenim sonsuz kanka
Adam yazdı bana zaten bende tm dedim konuya suan adami dahil etme lütfen hepimiz insanız yanlışlarımız olur bazen sorun yok
Aynı abisi 😂😂Ben dagitim paralarini 2 gun boyunca saklayan adamim sigarasizliktwn olsem dokunamam
Bekliyoruz gardasm 😂😂Geldim çekim verdim şimdi gelince atarım dostlar
YesAynı abisi 😂😂
Sen o konularda nefsine yenik dusmuyorsun seni o yüzden çok takdir ediyorumBen dagitim paralarini 2 gun boyunca saklayan adamim sigarasizliktwn olsem dokunamam
Tm