- 1,913
- 604
- 113
Ayarlar onudaDaha gelmedi italya 1 gol atmalı
Ayarlar onudaDaha gelmedi italya 1 gol atmalı
Seni ezen bizden değildir seni kimsede ezemez rol ac o paraya hemen kendin 🙏Iyiki sarjim bitmisti @qguzh4nn0 kendi oaramla bile oynayamadik millrlet ezmis diyor simdi @auditor87 a atayim mi atmiyayim mi
Hemen aciyom sag olun beni savundugunuz icin o elemani hrp listeye alup kac kerede odul vermistim hff kendi paramla da sigara alayim bari ygffSeni ezen bizden değildir seni kimsede ezemez rol ac o paraya hemen kendin 🙏
Ben çok pis sövdüm sana ama puhhaaHemen aciyom sag olun beni savundugunuz icin o elemani hrp listeye alup kac kerede odul vermistim hff kendi paramla da sigara alayim bari ygff
Salla cebe sorun yokHemen aciyom sag olun beni savundugunuz icin o elemani hrp listeye alup kac kerede odul vermistim hff kendi paramla da sigara alayim bari ygff
Oynadigimimi zannettin adam ikna olmuyor kimsenin 2 saat sarji bitemez diyor disardaydim diyom adam 2 saat kaybolamaz insan diyor bi de sarj bitmeden etiket atmistim dm atmistim hadi artik at iban diyordum gggBen çok pis sövdüm sana ama puhhaa
Kara listeye al onuOynadigimimi zannettin adam ikna olmuyor kimsenin 2 saat sarji bitemez diyor disardaydim diyom adam 2 saat kaybolamaz insan diyor bi de sarj bitmeden etiket atmistim dm atmistim hadi artik at iban diyordum ggg
Dun Beşiktaş odul atacakti ben ve marley e slotta yemiş parayi kendim dahil bu forumda kimseye inancım kalmadı ama sana o konuda güvenim sonsuz kankaOynadigimimi zannettin adam ikna olmuyor kimsenin 2 saat sarji bitemez diyor disardaydim diyom adam 2 saat kaybolamaz insan diyor bi de sarj bitmeden etiket atmistim dm atmistim hadi artik at iban diyordum ggg
Vay beeeDun Beşiktaş odul atacakti ben ve marley e slotta yemiş parayi kendim dahil bu forumda kimseye inancım kalmadı ama sana o konuda güvenim sonsuz kanka