SMS hangi numaradan geliyor kral benim telefon otomatik engelliyor numaralarıPaylasan arkadaşa teşekkür ederim. 3 saat sürse de 45bin çevirimi tamamlayıp 800 lira çektim. 10 dakikada da ödedi
sırf bunun için bilgilerini vermeye değer mi yaNumara doğrulamaya 1000 TL veriyor slotta geçerli 45 kat çevrim 500 lira çekim zaman geçirmek isteyen olursa alsın
Aynenbu zmaan geçirmek değil kral 1000 lirayı 45 kat çeviren adam mehdi falandır a q
Max 500 diyo nasıl 800 cekiyosunPaylasan arkadaşa teşekkür ederim. 3 saat sürse de 45bin çevirimi tamamlayıp 800 lira çektim. 10 dakikada da ödedi
Alakası yok dost içimden geldiBu yorumu yapma gereği duyma sebebin nedir çok iyi zaman geçirdiğini bize ilan etmek mi anlayamadım
Tamam bak mantıklı bir Bonus değil ben de herkes alsın demiyorum bunu elestirebilirsin beni ilgilendirmez babamın sitesi değil bir bağlantım yok ama ben zaman geçirmek isteyen alsın demişim ona sallıyorsun kötü niyetle yazdığım bir şey de değilAlakası yok dost içimden geldi
Link acilmiyorkiNumara doğrulamaya 1000 TL veriyor slotta geçerli 45 kat çevrim 500 lira çekim zaman geçirmek isteyen olursa alsın
Salı günü paylaşım yapılmış ya sitenin linki değişmiştir belkiLink acilmiyorki
Siteye gir kaç para görürsünMax 500 diyo nasıl 800 cekiyosun
Siteye gir bak kaç para bonus. Ondan sonra bir daha yorum yap3 mesajı var dingilin. Aylardır da giriyor siteye. Elmasa bakılırsa. Ne anlıyorlar bundan. Tam mal aw jojuklari
Silmişim dostum kusura bakmaSMS hangi numaradan geliyor kral benim telefon otomatik engelliyor numaraları
45 yap 500 çek diyen kim dostum?45 bin yap 500 çek nedir daha neler görücez
Ağabey 39 olmuşLink acilmiyorki
Çevirdim kral birazdan çekim talebine gidicem 6 saatdir oynuyorum ekrana bakınca hala şeker görüyorumbunu çevirene 1000 TL De ben atıcam.