Ne demek güle güle harcaValla bende kurus yoktu nerdeyse izmarit ivicektim şansıma çevirdim çekim verdim sağol
Ne demek güle güle harcaValla bende kurus yoktu nerdeyse izmarit ivicektim şansıma çevirdim çekim verdim sağol
Sms ekranı istiyor45000 liralık çevrim istiyor 45000 yap demiyor Milbette de 200 Freespin var sms geldi derseniz ekliyor 10 kat çevrim minimum 250 maksimum 2000 çekim
sms de adınız gözükecek şekilde istiyorSMS ekrani
SMS ekrani
😂😂😂bu zmaan geçirmek değil kral 1000 lirayı 45 kat çeviren adam mehdi falandır a q
Bende baya oynadım kanka bana da 43 gözüküyordu spin satın alım saymıyor herhaldeArkadaşlar 38 binlik oynadım daha 40 o var diyor nasıl oluyor yav
link ne milbet45000 liralık çevrim istiyor 45000 yap demiyor Milbette de 200 Freespin var sms geldi derseniz ekliyor 10 kat çevrim minimum 250 maksimum 2000 çekim
kanka milbet güncel link nedirNumara doğrulamaya 1000 TL veriyor slotta geçerli 45 kat çevrim 500 lira çekim zaman geçirmek isteyen olursa alsın
441kanka milbet güncel link nedir
knk sms ismin gözükecek seklinde atarsanız yardımcı olurum diyor
İsim gözükünce vermiyor kişiye özel diye hesap sahibinin adı bu değil diyorknk sms ismin gözükecek seklinde atarsanız yardımcı olurum diyor
Dostum çevirdim çektim IBAN atayım mi 😉bunu çevirene 1000 TL De ben atıcam.
Rica ederim güle güle harcaPaylasan arkadaşa teşekkür ederim. 3 saat sürse de 45bin çevirimi tamamlayıp 800 lira çektim. 10 dakikada da ödedi
500 değilmi reis 800 nasılPaylasan arkadaşa teşekkür ederim. 3 saat sürse de 45bin çevirimi tamamlayıp 800 lira çektim. 10 dakikada da ödedi