- 193
- 74
- 28
Ya bi işine git boş konuşmaMadem senin değil bırak aile görüşsün. Seni ilgilendirmeyen konulardan da sana ne? Başkasının işlerine karışma konu da açma o zaman
Ya bi işine git boş konuşmaMadem senin değil bırak aile görüşsün. Seni ilgilendirmeyen konulardan da sana ne? Başkasının işlerine karışma konu da açma o zaman
Git başka konuda mesaj kasMadem senin değil bırak aile görüşsün. Seni ilgilendirmeyen konulardan da sana ne? Başkasının işlerine karışma konu da açma o zaman
Çok sağol dostum fikirlerin içinkanunen hakkı olmaz kadın kendi paramla aldım arabayı dese mahkemeden sonuc çıkmaz vermişler ayarı
Mesaj kassam uzun uzun yazmam. Seni ilgilendirmeyen olaylardan sana ne o zaman işte madem senin bir ilgin yokGit başka konuda mesaj kas
Adam haklı senin değilse ilgilenme o halde. Kötü birşey de yazmamış. Git avukata sor demiş. Kendi kendine triplere girmissinYa bi işine git boş konuşma
Ya bi sal konuyu nasıl bi işsizsizsinMesaj kassam uzun uzun yazmam. Seni ilgilendirmeyen olaylardan sana ne o zaman işte madem senin bir ilgin yok
AynenBaşınız saolsun, ilk çocugun hakkı tabi var öncelik çocukların , ama icrası varsa borc araba değerini geciyorsa reddi miras yapılmalı karışık iş biraz
Millet kafayı yemiş çatacak kişi arıyor.Adam haklı senin değilse ilgilenme o halde. Kötü birşey de yazmamış. Git avukata sor demiş. Kendi kendine triplere girmissin
Tek çare var güzellikle veya zorla alacaksın arabayı satıp iki eş ve çocuklara eşit dagıtacaksın oda zor iş arabada lüks yüksek bir arac degilse peşini bırak bence ugrasmaya degmezÇok sağol dostum fikirlerin için
Herşey sanalda artık bdnsbayılırız klavyeden kavga etmeye arkadaşlar derdiniz yok sanırım
Niyeki kdksaSizin kumardan beyniniz yanmış söyleyin adminlere sohbet konusunu kaldırsınlar forumdan
Hayırdır lan sen derdin varsa gel konuşalımMillet kafayı yemiş çatacak kişi arıyor.
Çocuğuda kendine kanka yaptın arabadan pay alıp yoluna bakmaya çalışıyorsun Dünya çok garip bir pazarDostlar iyi forumlar bir abim vardı evlendikten sonra bir çocuğu oldu boşandı. Yıllar sonra başka bir kadınla evlendi. Kadının adına bir arabası var. Arabayı ikinci evliliği sırasında edindi. Abimiz vefat etti o arabada ilk çocuğunun hakkı olur mu? Abinin devam eden icraları vardı bu durumda alacaklılar arabada hak idda edebilirler mi? Eşi avukatla görüşecek zaten ben kişisel merakım için sizlere sormak istedim
OlurHocam ama şöyle bir durum var aracı kendi üzerine değil eşinin üzerine aldı yinede hakkı olur değil mi
Kavga etmiyorum ki bir konu açmış git avukatlara sor en iyisini onlar bilir dedim. Hopladı zıpladı. Sanki küfür ettikbayılırız klavyeden kavga etmeye arkadaşlar derdiniz yok sanırım
Farklı bir düşünceÇocuğuda kendine kanka yaptın arabadan pay alıp yoluna bakmaya çalışıyorsun Dünya çok garip bir pazar
Hahah koptum ya 😂Kavga etmiyorum ki bir konu açmış git avukatlara sor en iyisini onlar bilir dedim. Hopladı zıpladı. Sanki küfür ettik
Konuşmayı bilen ile konuşulur. Neyse konunda sana başarılar. Psikolojin iyi değil seninHayırdır lan sen derdin varsa gel konuşalım