- 6,557
- 2,035
- 113
Mirastan pay alır bence nsmzismail ne işler karıştırıyorsun cuma vakti merak edilecek şeyler mi bunlar
Mirastan pay alır bence nsmzismail ne işler karıştırıyorsun cuma vakti merak edilecek şeyler mi bunlar
Sana pay yok ismo 😂He yavrum he hadi işine
İsmail alır parayı hıucjKanka senin baban benim çok sevdiğim bir abimdi o arabada seninde payın var avukatla konuştum alırsın diyor merak etme
İç sesi : şimdi babası öldü bu çocukta cahil ben buna abi kardeş ayağına herşeyi ben yaptım avukatla falan konuştum derim kadın buna arabanın parasının yarısını verir buda bana 5-10 verir iyi ben bu işi çözerim.
İsmail alır İsmail affetmezİsmail alır parayı hıucj
Cin gibi çocuk İsmail 😂İsmail alır İsmail affetmez
Bu arada vefat eden adama uzuldum senın gıbı adamla ılıskı kurmusKımse durduk yere bunun konusunu acmaz ya arabada gozu var ya yengede hayırlı ısler. Adam sorarken utanmamıs ben dogruyu soledım dıemı utancam aw hayırlı forumlar
Abisinden alacagı varmış onu koparmaya calışıyor, olayı başka yerlere cekme kardesimKımse durduk yere bunun konusunu acmaz ya arabada gozu var ya yengede hayırlı ısler. Adam sorarken utanmamıs ben dogruyu soledım dıemı utancam aw hayırlı forumlar
Öyle bişey yazmamışAbisinden alacagı varmış onu koparmaya calışıyor, olayı başka yerlere cekme kardesim
Araba gitti o haldeMiras kabul demek vefat edenin borçları da üstlenmesi demek, o yüzden yüklü borcu olanların mirasçıları genellikle reddi miras yaparlar
Kendin olmayasınDostlar iyi forumlar bir abim vardı evlendikten sonra bir çocuğu oldu boşandı. Yıllar sonra başka bir kadınla evlendi. Kadının adına bir arabası var. Arabayı ikinci evliliği sırasında edindi. Abimiz vefat etti o arabada ilk çocuğunun hakkı olur mu? Abinin devam eden icraları vardı bu durumda alacaklılar arabada hak idda edebilirler mi? Eşi avukatla görüşecek zaten ben kişisel merakım için sizlere sormak istedim
@SeawarDostum zaten ortalık 56 bana borcu vardı dersem işin içinden çıkılmaz daha
Kendisini soruyo bizde anlamadıkYa bi işine git boş konuşma
Borç sıkıntı ya