Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Miras Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,557
2,035
113
Herkes faklı bir kafada aw ndmsls

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,372
6,647
113
Kanka senin baban benim çok sevdiğim bir abimdi o arabada seninde payın var avukatla konuştum alırsın diyor merak etme
İç sesi : şimdi babası öldü bu çocukta cahil ben buna abi kardeş ayağına herşeyi ben yaptım avukatla falan konuştum derim kadın buna arabanın parasının yarısını verir buda bana 5-10 verir iyi ben bu işi çözerim.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,557
2,035
113
Kanka senin baban benim çok sevdiğim bir abimdi o arabada seninde payın var avukatla konuştum alırsın diyor merak etme
İç sesi : şimdi babası öldü bu çocukta cahil ben buna abi kardeş ayağına herşeyi ben yaptım avukatla falan konuştum derim kadın buna arabanın parasının yarısını verir buda bana 5-10 verir iyi ben bu işi çözerim.
İsmail alır parayı hıucj

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kımse durduk yere bunun konusunu acmaz ya arabada gozu var ya yengede hayırlı ısler. Adam sorarken utanmamıs ben dogruyu soledım dıemı utancam aw hayırlı forumlar

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kımse durduk yere bunun konusunu acmaz ya arabada gozu var ya yengede hayırlı ısler. Adam sorarken utanmamıs ben dogruyu soledım dıemı utancam aw hayırlı forumlar
Bu arada vefat eden adama uzuldum senın gıbı adamla ılıskı kurmus

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,338
1,093
113
Abisinden alacagı varmış onu koparmaya calışıyor, olayı başka yerlere cekme kardesim

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,557
2,035
113
Yaw bu insanlar canımı çok sıkıyor

Piston

TELETABİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,261
657
113
Miras kabul demek vefat edenin borçları da üstlenmesi demek, o yüzden yüklü borcu olanların mirasçıları genellikle reddi miras yaparlar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,508
454
83
Dostlar iyi forumlar bir abim vardı evlendikten sonra bir çocuğu oldu boşandı. Yıllar sonra başka bir kadınla evlendi. Kadının adına bir arabası var. Arabayı ikinci evliliği sırasında edindi. Abimiz vefat etti o arabada ilk çocuğunun hakkı olur mu? Abinin devam eden icraları vardı bu durumda alacaklılar arabada hak idda edebilirler mi? Eşi avukatla görüşecek zaten ben kişisel merakım için sizlere sormak istedim
Kendin olmayasın

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,801
1,604
113
Pardon düzeltiyorum araba kadının üzerineyse çocuğu birşey alamaz çünkü kadın savunmasında kendi paramla aldım der kim neyi nasıl ispatlasin sadece baba üzerine mal varsa bölüştürülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...