Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Miras Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismail3828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
193
74
28
Dostlar iyi forumlar bir abim vardı evlendikten sonra bir çocuğu oldu boşandı. Yıllar sonra başka bir kadınla evlendi. Kadının adına bir arabası var. Arabayı ikinci evliliği sırasında edindi. Abimiz vefat etti o arabada ilk çocuğunun hakkı olur mu? Abinin devam eden icraları vardı bu durumda alacaklılar arabada hak idda edebilirler mi? Eşi avukatla görüşecek zaten ben kişisel merakım için sizlere sormak istedim

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,320
1,089
113
Başınız saolsun, ilk çocugun hakkı tabi var öncelik çocukların , ama icrası varsa borc araba değerini geciyorsa reddi miras yapılmalı karışık iş biraz

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Dostlar iyi forumlar bir abim vardı evlendikten sonra bir çocuğu oldu boşandı. Yıllar sonra başka bir kadınla evlendi. Kadının adına bir arabası var. Arabayı ikinci evliliği sırasında edindi. Abimiz vefat etti o arabada ilk çocuğunun hakkı olur mu? Abinin devam eden icraları vardı bu durumda alacaklılar arabada hak idda edebilirler mi? Eşi avukatla görüşecek zaten ben kişisel merakım için sizlere sormak istedim
Git avukatlara sor

alpos54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
660
247
43
Çocuğu her daim hakkı olur ama reddi miras talep ederse çocuk icralardan etkilenmez diye biliyorum Allah rahmet eylesin inşallah

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
2,154
113
çocugun isterse ölmeden 1 gün önce mal edinsin veya mal satsın hakkı olur

ismail3828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
193
74
28
Birader burdan nasıl bir sağlıklı yanıt bekliyorsun? Bu işle uğraşan avukatlar bilir.
Yazdım yukarda benim için hiçbir şey yok avukatlık işimde yok ailesi görüşür. Ben kendim merak ettim sordum. Bilgin yoksa ilgini çekmiyorsa cevap vermek zorunda değilsin

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,209
2,309
113
ismail ne işler karıştırıyorsun cuma vakti merak edilecek şeyler mi bunlar

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Yazdım yukarda benim için hiçbir şey yok avukatlık işimde yok ailesi görüşür. Ben kendim merak ettim sordum. Bilgin yoksa ilgini çekmiyorsa cevap vermek zorunda değilsin
Madem senin değil bırak aile görüşsün. Seni ilgilendirmeyen konulardan da sana ne? Başkasının işlerine karışma konu da açma o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...