Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Milliler Eskişehir'de Ermenistan Karşısında Galibiyet Arıyor

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,735
28,424
113
Bu adana Demirspor da Yusuf sarı var adam köpek gibi top oynuyor forvette neden alınmıyor kadroya aw teknik direktör zaten 3. Sınıf alman

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Yaw knka yapma Allah aşkına Senelerdir aynı terane ne güzel İstanbul adamlar her milli maçta her fırsatta benim ülkemi Aşşagılayacak bende susup oturcam alayının aw
hayvana hayvan olunmaz sahada oynayacaksın 6-0 koyacaksın göndereceksin ülkelerine

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Koskoca milli takım forvetsiz maça çıkıyo

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,385
4,074
113
Futbola siyaset girmemeli bnce bu siyasi bi konu ve ne yazikki her ermeni macinda ayni senaryo ben hic rahatsiz olmadim ermenilerin tavirlarindan yapmalari gerekeni yapdilar va cirkeflesmeden oynadilar irfana faul yapan adam gitti ozur diledi ve ilgilendi bizimkiler maci hak etmedi zaten beraberlik hakkiydi onuda aldi
futboldaki ezikliğimizi görmezden gelirsek başka yerden bu çocukları pohpohlarsak bir adım gelişmeyiz. golü yedikten sonra stadı terkedecekti taraftar kendiler düşünecekti.

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Enel ünal gibi çoçuğu takıma almamış ben Galatasaraylıyım tamam eyvallah barış ne alaka anlamadığım o bu adam bi fener maçında koşu attı defansı yordu ondan sonramı göze girdi ayıkamadım barış la sen kimi yencen alsana enesi kadroya la adam gol atamasa bile bilek var penaltı felan alıyor çöpleri toplamış kadroya gene acilen teknik heyeti alıp defolup gitsinler alman hocanın bi bildiği olsa kendi ülkesinin başında olurdu nerde bi eşşek var bulup getiriyorlar takımın başına saf salak herifler

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
bugün bende gelirse çekiliş yaptım sonra bekleme ye değiştirdim en sağlıklısı hakkaniyeti olanı bu @Başkan el atmalı olaya
Ben bayagıdır öyle yapıyorum. Biri geliyo forumlar alaksı yok geliyor bonus varsa alıyor çekiliş varsa katılıyor bol şans bile yazmıyor beğenip gidiyor öteki adam forumda her zaman etkinlik açan adam kuponu da takip ediyor ama çekiliş ona çıkıyor örnek 2500 çekilişi

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Enel ünal gibi çoçuğu takıma almamış ben Galatasaraylıyım tamam eyvallah barış ne alaka anlamadığım o bu adam bi fener maçında koşu attı defansı yordu ondan sonramı göze girdi ayıkamadım barış la sen kimi yencen alsana enesi kadroya la adam gol atamasa bile bilek var penaltı felan alıyor çöpleri toplamış kadroya gene acilen teknik heyeti alıp defolup gitsinler alman hocanın bi bildiği olsa kendi ülkesinin başında olurdu nerde bi eşşek var bulup getiriyorlar takımın başına saf salak herifler
Enes sezonu kapattı

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Ben bayagıdır öyle yapıyorum. Biri geliyo forumlar alaksı yok geliyor bonus varsa alıyor çekiliş varsa katılıyor bol şans bile yazmıyor beğenip gidiyor öteki adam forumda her zaman etkinlik açan adam kuponu da takip ediyor ama çekiliş ona çıkıyor örnek 2500 çekilişi
valla bende yeniyim bakılırsa 1 ağustos da üye olmuşum başka forumlarda üyeydim baktım sarmıyordu hala üyeligim açık oralarda ama burası güzel geldi aktiflik olarak ama üye olduğum tarihten beri 20 konu açtım 19 su rol etkinliği hep bana hep bana foruma katkısı olmayan adama ödül vermek mantıksızlıktır.

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,934
5,122
113
BİZ SAVAŞTA KAZANDIĞIMIZ YUNAN KOMUTANI SAVAŞTAN SONRA ESİR ALDIĞINDA ODASINDA KAHVE ISMARLAYIP KÖTÜ DAVRANMAYAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN MİLLETİYİZ HER KİM OLURLARSA OLSUNLAR ÜLKEMİZE GELEN YUNANDA OLSA ERMENİDE OLSA EĞER MİLLİ MARŞTA ONLARIN YAPTIĞI YUHLAMA AYIBINI AYNEN BİZDE TEKRARLARSAK BİZİM ERMENİDEN YUNANDAN Bİ FARKIMIZ KALMAZ MİLLİ MARŞ VE BAYRAK KUTSALDIR KİM OLURSA OLSUN YUHALAMAK AYIPTIR VE BİZE YAKIŞMADI.ADAMLAR GOLÜ KOYDU 1-1 SKORU ALIP GİTTİ YUHALAYACAKSANIZ RUHSUZCA SAHADA YILDIZIM DİYE ÖVÜNEN VE ÜZERİNDE BAYRAĞIMIZ OLAN FORMAYI GİYİP HAKETMEYENLERİ YUHALAYIN ÖNCE. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BUNU UNUTMAYIN, BİRİLERİNE DERS VERİLECEKSE SAVAŞSA MEYDANDA, FUTBOLSA SAHADA DERS VERİLİR. YUHALAMAK YANLIŞTIR O YUHALAYANLAR BEN TÜRKÜM DEMESİN
Bazı şeylere de siyaset girmeli kardeşim

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Dostum Enes gerçekten adam gelsin hastaneden oynasın mi ?

Barış 2 pozisyon karşı karşıya kaçırdı adam gülüyor Walla o ara Birgün karşılaşırsak bunu hatırlayacağım..

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Dostum Enes gerçekten adam gelsin hastaneden oynasın mi ?

Barış 2 pozisyon karşı karşıya kaçırdı adam gülüyor Walla o ara Birgün karşılaşırsak bunu hatırlayacağım..
Allahını seversen sen bu takıma barış ı mı alırsın forvete halil mi alırsın başka oyuncu mu yok ya sırf büyük takımlarda oynuyorlar diye alıyorlar 1-2 maçlık adamları kadroya alıyor 2 net poziyon var barışın bende gördüm kör olsa koklaya koklaya atardı kaleye

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
barışa gelene kadar bence 10 tane forvet var kaldı ki barış forvet değil
Milli takımda gs fb sempatizanlığı kalkmadan başarı gelmez bu sezona fırtına gibi başlamış onur bulutu sırf beşiktaşlı diye ilk 11 de başlatmadı en basit örnek

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Milli takımda gs fb sempatizanlığı kalkmadan başarı gelmez bu sezona fırtına gibi başlamış onur bulutu sırf beşiktaşlı diye ilk 11 de başlatmadı en basit örnek
işte az önce yazdım tam yukarı bu mantıkla bi bok olmaz bende Galatasaraylıyım halil le baroş 1-2 maçlık adam bunlar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
işte az önce yazdım tam yukarı bu mantıkla bi bok olmaz bende Galatasaraylıyım halil le baroş 1-2 maçlık adam bunlar
Bikac oyuncu hariç 0 Disiplin var takımda benim yerim banko kafasında kerem cengiz hakan caglar merih yerim hazır nasil olsa diye cok gevsek oynuyorlar mert mac içinde defalarca saydırdı adamlara bu yuzden

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,207
113
Bikac oyuncu hariç 0 Disiplin var takımda benim yerim banko kafasında kerem cengiz hakan caglar merih yerim hazır nasil olsa diye cok gevsek oynuyorlar mert mac içinde defalarca saydırdı adamlara bu yuzden
o yürekle oynuyan milliler en son 2008 de oynadılar sonra bindiler gemilerine gittiler bunlarda yürekte yok bide beleş para alıyorlar

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Allahını seversen sen bu takıma barış ı mı alırsın forvete halil mi alırsın başka oyuncu mu yok ya sırf büyük takımlarda oynuyorlar diye alıyorlar 1-2 maçlık adamları kadroya alıyor 2 net poziyon var barışın bende gördüm kör olsa koklaya koklaya atardı kaleye
Dostum Bi sakın ol sen benim yazdığımdan ne çıkardın çok merak ediyorum.. senin kafa galiba şuan iyi değil Enes neden yok diyorsun Adam sezonu kapattı// ben diyorum Adam gol kaçırdı gülüyor sen diyon sen bu takıma Barış imi alırsın:) sakin ol relax Bi.. Oyuncularda suç yok federasyon koymuş emanet birilerini maksat orda biri bizden olsun para akışı devam etsin sence milli takım şuan federasyonda kaç kişinin umrunda.