- 7,665
- 4,511
- 113
Ermeniler hızlı başladı hacım Eren gibi bı adam var solda Cenk oynuyor2. yarı hızlı başlamaları lazım reis goller üst üste gelirse harika olur
Ermeniler hızlı başladı hacım Eren gibi bı adam var solda Cenk oynuyor2. yarı hızlı başlamaları lazım reis goller üst üste gelirse harika olur
Sol bek tercihi çok yanlışErmeniler hızlı başladı hacım Eren gibi bı adam var solda Cenk oynuyor
Gercekden cok laubali ve aptalca oynadilar cok kritik paslari tembel pas attilar topu hep rakibe verdiler cok sinir bozucu macdi yani koca takimda sunu begendim diyebilcegim adam yok yahu orkun kotuydu hakan her zamanki gibi ruhsuz oynadi cengiz uykusu var gibiydi hele o salak cenk o topa nasil vuramazda gol yeriz inanilir gibi degil.yillardir adam akilli bi milli takim izleyemedim hic zevk vermiyorlar aksine insanin olan keyfinide aliyorlar.ama ben hep soledim milli takim t.d turk olmali gittiler yine almani aldilar salak bu bizim tffOyuncuların hal ve hareketleri çok tuhafıma gitti. 1Xbetin dümenden düzenlendiği turnuva gibi yanına pas veremediler maç boyunca
Açık@Honka04 Hocam sana dm atamıyorum özelin kapalı bana ulaşır mısın?
Yazabilir misin rica etsem
50k olsa ne olcakki forumda tek 1 etkinligi olmayan adama cikmiz ilk kez gordum.ben etkinliklerin etkinlik acanlara cikmasini istiyorum ama genelde alakasiz insanlada cikiyor.yillardir etkinlik kurallari degismeli talebi iletiyoruz ama degisen biseyde olmuyor ne yazikki.sirf bu sebepten artik gelirse cekilis acmiyorum1kişi 2500 ıyıydı türkiye kımın umrunda maçmı oynadıkları varşike yapmaktan baska
Futbola siyaset girmemeli bnce bu siyasi bi konu ve ne yazikki her ermeni macinda ayni senaryo ben hic rahatsiz olmadim ermenilerin tavirlarindan yapmalari gerekeni yapdilar va cirkeflesmeden oynadilar irfana faul yapan adam gitti ozur diledi ve ilgilendi bizimkiler maci hak etmedi zaten beraberlik hakkiydi onuda aldiBİZ SAVAŞTA KAZANDIĞIMIZ YUNAN KOMUTANI SAVAŞTAN SONRA ESİR ALDIĞINDA ODASINDA KAHVE ISMARLAYIP KÖTÜ DAVRANMAYAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN MİLLETİYİZ HER KİM OLURLARSA OLSUNLAR ÜLKEMİZE GELEN YUNANDA OLSA ERMENİDE OLSA EĞER MİLLİ MARŞTA ONLARIN YAPTIĞI YUHLAMA AYIBINI AYNEN BİZDE TEKRARLARSAK BİZİM ERMENİDEN YUNANDAN Bİ FARKIMIZ KALMAZ MİLLİ MARŞ VE BAYRAK KUTSALDIR KİM OLURSA OLSUN YUHALAMAK AYIPTIR VE BİZE YAKIŞMADI.ADAMLAR GOLÜ KOYDU 1-1 SKORU ALIP GİTTİ YUHALAYACAKSANIZ RUHSUZCA SAHADA YILDIZIM DİYE ÖVÜNEN VE ÜZERİNDE BAYRAĞIMIZ OLAN FORMAYI GİYİP HAKETMEYENLERİ YUHALAYIN ÖNCE. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BUNU UNUTMAYIN, BİRİLERİNE DERS VERİLECEKSE SAVAŞSA MEYDANDA, FUTBOLSA SAHADA DERS VERİLİR. YUHALAMAK YANLIŞTIR O YUHALAYANLAR BEN TÜRKÜM DEMESİN
Yaw knka yapma Allah aşkına Senelerdir aynı terane ne güzel İstanbul adamlar her milli maçta her fırsatta benim ülkemi Aşşagılayacak bende susup oturcam alayının awBİZ SAVAŞTA KAZANDIĞIMIZ YUNAN KOMUTANI SAVAŞTAN SONRA ESİR ALDIĞINDA ODASINDA KAHVE ISMARLAYIP KÖTÜ DAVRANMAYAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN MİLLETİYİZ HER KİM OLURLARSA OLSUNLAR ÜLKEMİZE GELEN YUNANDA OLSA ERMENİDE OLSA EĞER MİLLİ MARŞTA ONLARIN YAPTIĞI YUHLAMA AYIBINI AYNEN BİZDE TEKRARLARSAK BİZİM ERMENİDEN YUNANDAN Bİ FARKIMIZ KALMAZ MİLLİ MARŞ VE BAYRAK KUTSALDIR KİM OLURSA OLSUN YUHALAMAK AYIPTIR VE BİZE YAKIŞMADI.ADAMLAR GOLÜ KOYDU 1-1 SKORU ALIP GİTTİ YUHALAYACAKSANIZ RUHSUZCA SAHADA YILDIZIM DİYE ÖVÜNEN VE ÜZERİNDE BAYRAĞIMIZ OLAN FORMAYI GİYİP HAKETMEYENLERİ YUHALAYIN ÖNCE. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BUNU UNUTMAYIN, BİRİLERİNE DERS VERİLECEKSE SAVAŞSA MEYDANDA, FUTBOLSA SAHADA DERS VERİLİR. YUHALAMAK YANLIŞTIR O YUHALAYANLAR BEN TÜRKÜM DEMESİN
Yurtta sulh cihabdjdndkasbjskBİZ SAVAŞTA KAZANDIĞIMIZ YUNAN KOMUTANI SAVAŞTAN SONRA ESİR ALDIĞINDA ODASINDA KAHVE ISMARLAYIP KÖTÜ DAVRANMAYAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN MİLLETİYİZ HER KİM OLURLARSA OLSUNLAR ÜLKEMİZE GELEN YUNANDA OLSA ERMENİDE OLSA EĞER MİLLİ MARŞTA ONLARIN YAPTIĞI YUHLAMA AYIBINI AYNEN BİZDE TEKRARLARSAK BİZİM ERMENİDEN YUNANDAN Bİ FARKIMIZ KALMAZ MİLLİ MARŞ VE BAYRAK KUTSALDIR KİM OLURSA OLSUN YUHALAMAK AYIPTIR VE BİZE YAKIŞMADI.ADAMLAR GOLÜ KOYDU 1-1 SKORU ALIP GİTTİ YUHALAYACAKSANIZ RUHSUZCA SAHADA YILDIZIM DİYE ÖVÜNEN VE ÜZERİNDE BAYRAĞIMIZ OLAN FORMAYI GİYİP HAKETMEYENLERİ YUHALAYIN ÖNCE. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BUNU UNUTMAYIN, BİRİLERİNE DERS VERİLECEKSE SAVAŞSA MEYDANDA, FUTBOLSA SAHADA DERS VERİLİR. YUHALAMAK YANLIŞTIR O YUHALAYANLAR BEN TÜRKÜM DEMESİN
bugün bende gelirse çekiliş yaptım sonra bekleme ye değiştirdim en sağlıklısı hakkaniyeti olanı bu @Başkan el atmalı olaya50k olsa ne olcakki forumda tek 1 etkinligi olmayan adama cikmiz ilk kez gordum.ben etkinliklerin etkinlik acanlara cikmasini istiyorum ama genelde alakasiz insanlada cikiyor.yillardir etkinlik kurallari degismeli talebi iletiyoruz ama degisen biseyde olmuyor ne yazikki.sirf bu sebepten artik gelirse cekilis acmiyorum