Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Piyango Sitesi

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,181
4,356
113
Sana yemin ediyorum bugün özel oran almak için 1 tl kimse atmadı çok kırgınım bu formda yıllardır varım kimseye en ufak kötü söz olsun etmedim ve ya ihtiyacı olduğunda hep elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Bu sefer biraz kırgınım. Mesaj kutum şuan dolmuş durumda ama 1 numara daha bilsem yemin ederim ki atardım 150 bin gelseydi. Çok özür dileyerek bu sefer kendime Müslümanım
En güzeli yoklukta kimse yüzüne bakmaz dm kapat bak yoluna kardeşim tebrikler tekrar

9aboubakar14

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,366
805
113
Sana yemin ediyorum bugün özel oran almak için 1 tl kimse atmadı çok kırgınım bu formda yıllardır varım kimseye en ufak kötü söz olsun etmedim ve ya ihtiyacı olduğunda hep elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Bu sefer biraz kırgınım. Mesaj kutum şuan dolmuş durumda ama 1 numara daha bilsem yemin ederim ki atardım 150 bin gelseydi. Çok özür dileyerek bu sefer kendime Müslümanım
baba zaten 4000 tlnin dağıtımını yapmayıver ya isteyenleri de engelle bence

olaseni95

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,011
378
83
Tebrik ederim 5 bileydin milyon alırdın

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
2 tane daha bılse 100 kısıye 1 mılyon cekılısı gelıpmus

YELTAY

Tanınmış üye
Aktif Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,142
302
83
Aynısını bedava at yarışı sitesinde yaşadım bundan 6 ay önce girdiğimde 53 bin TL almıştım güzel para hayrını gör

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,846
878
113
Aynısını bedava at yarışı sitesinde yaşadım bundan 6 ay önce girdiğimde 53 bin TL almıştım güzel para hayrını gör
Güzel oluyor ya unuttum bide dikkate almadim sabah oynadım. İnternette dolaşırken gördüm aklıma geldi bakayım dedim. Ulan dedim noluyor amk ellerim titredi. :) 6 bilsem o an kalpten giderdim heralde 4k ya böyle olduysam :)

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,244
569
113
Tüpçü elini uzatmış kolu kaptırmış dikkat et geri istemesinler :D hayırlı olsun