- 1,846
- 878
- 113
Eyvallah dostum eksik olmaHobaa iyi denk gelmiş bro sevindim
Eyvallah dostum eksik olmaHobaa iyi denk gelmiş bro sevindim
En güzeli yoklukta kimse yüzüne bakmaz dm kapat bak yoluna kardeşim tebrikler tekrarSana yemin ediyorum bugün özel oran almak için 1 tl kimse atmadı çok kırgınım bu formda yıllardır varım kimseye en ufak kötü söz olsun etmedim ve ya ihtiyacı olduğunda hep elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Bu sefer biraz kırgınım. Mesaj kutum şuan dolmuş durumda ama 1 numara daha bilsem yemin ederim ki atardım 150 bin gelseydi. Çok özür dileyerek bu sefer kendime Müslümanım
baba zaten 4000 tlnin dağıtımını yapmayıver ya isteyenleri de engelle benceSana yemin ediyorum bugün özel oran almak için 1 tl kimse atmadı çok kırgınım bu formda yıllardır varım kimseye en ufak kötü söz olsun etmedim ve ya ihtiyacı olduğunda hep elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım. Bu sefer biraz kırgınım. Mesaj kutum şuan dolmuş durumda ama 1 numara daha bilsem yemin ederim ki atardım 150 bin gelseydi. Çok özür dileyerek bu sefer kendime Müslümanım
Yok kral engel bize göre değil dediğin gibi 4000 tl bu zamanda para değil. Yarın sahile inince ezerim zatenbaba zaten 4000 tlnin dağıtımını yapmayıver ya isteyenleri de engelle bence
Yok kral 155 bin veriyor 5 e.Tebrik ederim 5 bileydin milyon alırdın
Dağıtım varmicilar çok aga kimsenin ne kazandığı ne kadar kayıp verdiği umurlarında değil ki bana da ekmek cikarmi derdinler çok yazık vallababa zaten 4000 tlnin dağıtımını yapmayıver ya isteyenleri de engelle bence
Cansın dostum teşekkür ederimEn güzeli yoklukta kimse yüzüne bakmaz dm kapat bak yoluna kardeşim tebrikler tekrar
afiyet olsun whiskey alacaksan rakı alacaksan olmasın ama rakı içilir mi agYok kral engel bize göre değil dediğin gibi 4000 tl bu zamanda para değil. Yarın sahile inince ezerim zaten![]()
655 milyon tutsa varya delirir herhalde insan devlet guvenceli çekim gelecek mi site oducek mi derdi yok mis gibi olurduYok kral 155 bin veriyor 5 e.
6 ya 655 milyon
Kanka avcılar sahilde acicam Jackafiyet olsun whiskey alacaksan rakı alacaksan olmasın ama rakı içilir mi ag
Tupcunun parası serbetlidir yavaş iciver😁😀2 saniye de attılar Ekli dosyayı görüntüle 780787
200 kişiye 100 er bin atardım yemin ederim ki yapardım2 tane daha bılse 100 kısıye 1 mılyon cekılısı gelıpmus
Güzel oluyor ya unuttum bide dikkate almadim sabah oynadım. İnternette dolaşırken gördüm aklıma geldi bakayım dedim. Ulan dedim noluyor amk ellerim titredi.Aynısını bedava at yarışı sitesinde yaşadım bundan 6 ay önce girdiğimde 53 bin TL almıştım güzel para hayrını gör
Yumlu kazansa betgıte 100 mılyon yatırıp 200 mılyon cekıp betgıt sıkayet konusu acardı200 kişiye 100 er bin atardım yemin ederim ki yapardım
TebriklerTeşekkür ederim dost valla sigara param yoktu çok mutlu olduk ya