Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Piyango Sitesi

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
882
113
125 milyon bayi kesintisi yine nerden baksan 505 milyon gibi bir rakam kalıyordu kesintiler falan dusuldugunde 😃😃
Yaa kral inan ki 2 saattir 2 ve 16 rakamını yassaydim o para bana gelseydi diye hayaller kuruyorum eski çalıştığım iş yerini alacaktım oradaki amirleri skecektim neler yaşıyorum ya. Ama büyük para sanki bizi bozar be :)

ferhatozcan3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
790
113
Yaa kral inan ki 2 saattir 2 ve 16 rakamını yassaydim o para bana gelseydi diye hayaller kuruyorum eski çalıştığım iş yerini alacaktım oradaki amirleri skecektim neler yaşıyorum ya. Ama büyük para sanki bizi bozar be :)
Bı defa illegale para atamamistim..milli piyango da oynadım..o gece 20 k kaybettim...o günden beri tovbeliyim milli piyangoya😁

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Tebrikler kardeşim benim merak ettiğim 6 yı bilsek acaba öyle saniyede ödeyecekmi hesaba 🤔

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Düşünsene bir anda hesabına 655 milyon geliyor üstelik yasal

goat60

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
82
28
Bankaya gittiğin zaman müdür önünü ilikler kırmızı halıyla karşılaşırsn

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,066
1,736
113
tebrik ederim konuyu biraz okudum fakirler yine hayallere dalmış dedenin 2x lerini izlemeye devam edelim

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,767
1,303
113
Hayali bile kalp ağrıtır
Ferdi reis iki sayıyla milyonlar kaciyo bu akşamda Barça yaktı beni gelseydi çok baskaydi hep ucundan dönüyoruz bakalım ben balliyi çaktım uyumaya geçiyorum sende yarın Jackle ezersin gecen guzel olsun

ferhatozcan3

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,991
790
113
Kazı kazan oyunu adı altında binlerce slot mevcut milli piyangoda....
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

ferdiuras

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,848
882
113
Ferdi reis iki sayıyla milyonlar kaciyo bu akşamda Barça yaktı beni gelseydi çok baskaydi hep ucundan dönüyoruz bakalım ben balliyi çaktım uyumaya geçiyorum sende yarın Jackle ezersin gecen guzel olsun
Kral sağol var ol inşallah herkes kazansın onlar kaybetsin