- 5,182
- 4,357
- 113
Evet aga çok kral oyun pragmatic e bin basarMilli piyango sitesindemi oyun kral
Evet aga çok kral oyun pragmatic e bin basarMilli piyango sitesindemi oyun kral
125 milyon bayi kesintisi yine nerden baksan 505 milyon gibi bir rakam kalıyordu kesintiler falan dusuldugunde 😃😃655 milyon kral
Senin için giriyorum kral sonucu söylerim eğer ufakta olsa birsey gelirse yazdım seni kafamaEvet aga çok kral oyun pragmatic e bin basar
Yaa kral inan ki 2 saattir 2 ve 16 rakamını yassaydim o para bana gelseydi diye hayaller kuruyorum eski çalıştığım iş yerini alacaktım oradaki amirleri skecektim neler yaşıyorum ya. Ama büyük para sanki bizi bozar be125 milyon bayi kesintisi yine nerden baksan 505 milyon gibi bir rakam kalıyordu kesintiler falan dusuldugunde 😃😃
Bı defa illegale para atamamistim..milli piyango da oynadım..o gece 20 k kaybettim...o günden beri tovbeliyim milli piyangoya😁Yaa kral inan ki 2 saattir 2 ve 16 rakamını yassaydim o para bana gelseydi diye hayaller kuruyorum eski çalıştığım iş yerini alacaktım oradaki amirleri skecektim neler yaşıyorum ya. Ama büyük para sanki bizi bozar be![]()
Oder kardeşim devletin sitesi Milli piyangoTebrikler kardeşim benim merak ettiğim 6 yı bilsek acaba öyle saniyede ödeyecekmi hesaba 🤔
Hayali bile kalp ağrıtırDüşünsene bir anda hesabına 655 milyon geliyor üstelik yasal
Yüzde 20 vergi kesip öyle atarlar..Düşünsene bir anda hesabına 655 milyon geliyor üstelik yasal
😱 yüzde 20 si vergi mi kesiliyor ben yüzde 5 filan biliyordumYüzde 20 vergi kesip öyle atarlar..
Gerçi onada fitiz😁
Yüzde 10 Muş😱 yüzde 20 si vergi mi kesiliyor ben yüzde 5 filan biliyordum
Dostum oyunu bulamadimPlatin kasa tavsiye ederim oyuna girerse deli ödüyor![]()
Ferdi reis iki sayıyla milyonlar kaciyo bu akşamda Barça yaktı beni gelseydi çok baskaydi hep ucundan dönüyoruz bakalım ben balliyi çaktım uyumaya geçiyorum sende yarın Jackle ezersin gecen guzel olsunHayali bile kalp ağrıtır
Kral sağol var ol inşallah herkes kazansın onlar kaybetsinFerdi reis iki sayıyla milyonlar kaciyo bu akşamda Barça yaktı beni gelseydi çok baskaydi hep ucundan dönüyoruz bakalım ben balliyi çaktım uyumaya geçiyorum sende yarın Jackle ezersin gecen guzel olsun
Dm attım baksana bı🙃Kral sağol var ol inşallah herkes kazansın onlar kaybetsin
Yarin öteki gün bir gün ifadeye çağrıldıginiz zaman yasak kumardan bunları örnek gösterin ve acunun reklamlariniKazı kazan oyunu adı altında binlerce slot mevcut milli piyangoda....
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu