- 129,625
- 178,727
- 113
kayıptan iyidir dostbologna kırmızı kart milan içerde artık yanıyorum beynime yanıyorum içime doğmuştu fenerin böyle bir şey yapacağı direkt milan city vursaydım keşke neyse artık zararı çıkarıyoruz napalım
kayıptan iyidir dostbologna kırmızı kart milan içerde artık yanıyorum beynime yanıyorum içime doğmuştu fenerin böyle bir şey yapacağı direkt milan city vursaydım keşke neyse artık zararı çıkarıyoruz napalım
Reis geleceği varsa geliyor ve ben bizim Türkiye Ligi'nde Galatasaray hariç hiç bir takıma oynamıyorum nezamn oynasam yatiyorumbologna kırmızı kart milan içerde artık yanıyorum beynime yanıyorum içime doğmuştu fenerin böyle bir şey yapacağı direkt milan city vursaydım keşke neyse artık zararı çıkarıyoruz napalım
aynen öyle reis bi ingiliz atasözü der ki draw is better then defeat yaakayıptan iyidir dost
yatıyon mu kardesım erken ama daha sen bılırsın ıyı gecelrReis geleceği varsa geliyor ve ben bizim Türkiye Ligi'nde Galatasaray hariç hiç bir takıma oynamıyorum nezamn oynasam yatiyorum
en mantıklısı abi ben de normalde asla fenere oynamam ne saçma maçlarda rakiplerine falan bastım ama bugün şeytan(rıdvan) dürttüReis geleceği varsa geliyor ve ben bizim Türkiye Ligi'nde Galatasaray hariç hiç bir takıma oynamıyorum nezamn oynasam yatiyorum
Yok be knka ne uyumasi forumda herkesi uyutup öyle uyuyorum ben 😁yatıyon mu kardesım erken ama daha sen bılırsın ıyı gecelr
Knka ridva a ne bakiyon sen fenev li nezamn çıksa bugün 5 çekeriz diyor 😁en mantıklısı abi ben de normalde asla fenere oynamam ne saçma maçlarda rakiplerine falan bastım ama bugün şeytan(rıdvan) dürttü![]()
dedin ve oldu dost1-3 bıter bence artık
aklım hala fenerde abivalla ne sevindik be takımlarda city le milan 3er atıp gecmesı lazımdı son dkya kadar heyecan![]()
tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 94065
herkese teşekkürler abiler çok şükür wonluyoruz hepimiz nice wonlar görürüz umarım![]()
olan oldu artık bunların hepsi ruyaydı bugun kumar oynamadın farzetaklım hala fenerde abi![]()